четвер, 02 жовтня 2008 21:45

Вагітна Аїда Єспіка сфотографувалася оголеною

Автор: фото: thefashionspot.com
  Венесуельська модель Аїда Єспіка на сьомому місяці вагітності від італійського футболіста Матео Феррарі. Побратися планують після народження сина
Венесуельська модель Аїда Єспіка на сьомому місяці вагітності від італійського футболіста Матео Феррарі. Побратися планують після народження сина

Венесуельська модель 26-річна Аїда Єспіка на сьомому місяці вагітності знялася в еротичній фотосесії. Позувала оголеною, притримуючи живіт.

— Хотіла показати, що в моєму животі зароджується нове життя, — хвалиться Єспіка.

Із батьком дитини, італійським футболістом 28-річним Матео Феррарі, Аїда неодружена. Вони збираються побратися після народження первістка. Пара знає, що народиться хлопчик. Однак ім"я поки що не придумали. Феррарі заявив, що буде присутнім при пологах.

— Сподіваюся, син буде схожий на батька, — продовжує. Рік тому Аїда відбила Феррарі в італійської моделі Дебори Сальваладжо. Коли та влаштувала Матео скандал, Єспіка заявила, що не зустрічається із футболістом.

— Вони з Деборою досі заручені, — запевняла тоді венесуелка. — Вона навіть не ревнує Матео до мене.

Раніше Аїда крутила романи з румунським форвардом Андріаном Муту, а також із Чезаре Мальдіні, молодшим братом італійського захисника Паоло Мальдіні. Після роману з Чезаре заявила, що ніколи не зустрічатиметься з італійцями.

— Вони надто ревниві, — бідкалася модель.

Знаменитості часто знімаються оголеними на останніх місяцях вагітності. Мода на такі фотосесії почалася 1991-го. Тоді сфотографувалася вагітна актриса Демі Мур. У різні роки на обкладинках журналів з"являлися відверті знімки вагітних співачок Брітні Спірс, Крістіни Аґілери, актрис Мілли Йовович, Джессіки Альби та Ніколь Кідман.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Аїда Єспіка сфотографувалася оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі