четвер, 20 лютого 2020 05:25

В Ольги Шеремет обірвався тромб

Автор: Фото надане Юлією Конішевською
  Журналістку Ольгу Шеремет поховали в Івано-Франківську. Власної родини створити не встигла
Журналістку Ольгу Шеремет поховали в Івано-Франківську. Власної родини створити не встигла

11 лютого в Києві померла журналістка 40-річна Ольга Шеремет. У неї обірвався тромб.

— Увечері напередодні смерті бачила Ольгу. Вона зробила всю свою редакційну роботу. Коли збиралася додому, побажала всім гарного вечора. Але якось втомлено то все прозвучало. Вранці її не стало, — каже журналістка 25-річна Юлія Конішевська.

Останнім часом Ольга Шеремет працювала на Українському радіо та порталі "Суспільне". Прославилася репортажами з Верховної Ради та Кабміну.

— Ольга любила політику, — говорить Конішевська. — Постійно мала цікаві та креативні ідеї. Коли ми шукали теми для сюжетів, вона видзвонювала потенційних спікерів. Уся віддавалася роботі. Завжди встигала. Ми називали її "живчиком".

Ольга Шеремет любила подорожувати. На вихідні намагалася їхати за місто.

— Захоплювалася її вмінням не концентруватися на проблемах, а знаходити час на подорожі, театри й концерти. Ольга була позитивна й комунікабельна. Здається, з усіма знаходила спільну мову. Їй довіряли й вірили. З нею хотілося ділитися особистим, — згадує редакторка "Суспільного" Олена Богданьок. — Ми познайомилися 2007-го, коли працювали в парламенті. Я — від Українського радіо, Ольга — від радіо "Ера". Професійна, досвідчена, обізнана в політичній ситуації. Якщо треба розробити якусь складну тему — це до Ольги. Її матеріали виходили яскраві, цікаві й зрозумілі. Її сюжети для мене завжди були піснею. Слухала їх і казала: " Олечко, це прекрасно!"

Власної родини Ольга Шеремет створити не встигла. З нею прощалися двічі — в Києві та Івано-Франківську, звідки була родом.

Зараз ви читаєте новину «В Ольги Шеремет обірвався тромб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі