четвер, 26 квітня 2007 18:29

В Оксани було два невдалі заміжжя

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Життя проходить повз мене, а я в ньому участі не беру, — пише пані Ірина з Волині. — Ніби стою і не можу зрушити з місця. Час минає, а я ще нічого не зробила: немає роботи, сім"ї, щастя, любові. Чим далі, тим гірше. Відчуваю беззахисність, невпевненість, страх. Нерви не витримують. Серце, голова — все болить. Ніколи не була у ворожок, тільки у жінки, яка викачувала яйцем. Вона сказала, що мені "пороблено" ще в зародку. Але мені не стало краще після її сеансів".

Метод нейтралізації негативної енергії заплідненим яйцем дуже розповсюджений. Він дає добрі результати, коли знімаються навроки, тобто негативні енергії від думок та емоцій інших людей. У вашому ж випадку негативні енергії, які впливають на самопочуття і психіку, накопичуються, збираються й утримуються свідомими енергетичними структурами — порчами. На надісланій фотографії ваше біоенергетичне поле є рожевим. Воно спалює негативні енергії і віддає у такій же кількості позитивні. Але у вашому випадку на біополі порча. Тому воно затягує негативні енергії, а нейтралізувати їх не може. З часом негативні енергії настільки заблокують біополе, що воно виглядатиме, як велика чорна куля. Енергетична структура порчі поступово змінює життєву програму — людина втрачає здоров"я, у неї псуються стосунки в сім"ї, на роботі. Полегшити самопочуття може корекція біоенергоінформаційної системи. Але зробити це по фотокартці, заочно, не можна.

Чоловік почав сильно пити і помер

"Мені вже за тридцять, а я весь час сама, — пише пані Оксана з Вінниччини. — Хоча гарна собою, порядна, не маю шкідливих звичок,  працюю. Мала два шлюби — обидва невдалі. З першим чоловіком прожили майже два роки. Особливих причин для розлучення не було, але не склалися стосунки — і все. Сім років пробула сама і вийшла вдруге заміж. Чоловік почав сильно пити і помер. Вже шість років я сама. Чоловіки мене, як і не бачать, хоча компліментів не жаліють. Насторожує те, що не складається доля у моєї сестри і в її дорослої доньки. Хвилює і те, як складеться життя моєї підростаючої дочки".

Шановна пані Оксано, доля людини розгортається, як ланцюг причинно-наслідкових зв"язків. На негаразди вашого особистого життя впливають порчі на самотність. Чоловіки не відчувають вас як жінку. Крім того, як видно з надісланої фотографії, у вас є так званий вінець безшлюбності. Ви відпрацьовуєте за гріхи материнського роду.

"Моя донька закінчила професійно-технічне училище, працювала, — ділиться пан Григорій із Рівненської області. — Все було добре, але у 80-х у неї ніби щось стало з головою. Робить все як треба, а результат не той. Уночі ходить, нервує. Де взялася ця біда? Були і в лікарів, і в знахарів, але без діла. Може, це порча?".

На біоенергетичну систему дівчини зроблені свідомі біоенерговпливи. Вони змінили її життєву програму і світосприйняття. Вона живе ніби в мішку, та ще й із зав"язаними очима. У таких випадках першою з усіх систем організму страждає нервова, тому донька так поводиться. Відновити її фізичний та психічний стан можна з допомогою корекції біоенергоінформаційної системи.

Зараз ви читаєте новину «В Оксани було два невдалі заміжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі