неділя, 15 липня 2007 17:33

Юрій Горбунов носить обручку з діамантами

  Юрій Горбунов на презентації шоу ”Танці із зірками-2” з гімнасткою Лілією Подкопаєвою
Юрій Горбунов на презентації шоу ”Танці із зірками-2” з гімнасткою Лілією Подкопаєвою

36-річний ведучий "Танців із зірками" на телеканалі "1+1" Юрій Горбунов вечеряє в київському ресторані "Бір хаус".

— Я про свої сімейні справи розказувати не буду, — заявляє, наливаючи собі в склянку "Бонакви". — Ми з дружиною Людмилою вирішили на цьому поставити крапку. Краще поговорімо про відпочинок. У нас є друзі-мільйонери Діма й Алла. Їздимо до них у маєток на Черкащину рибалити, полювати. Свого будинку немає. Але я хотів би, — додає. —  Живемо в місті, у великій трикімнатній квартирі на Харківському масиві. Купив її два роки тому. Адреси не скажу. Бо консьєржі носитимуться з газетою: "А вот у нас тут, а мы и не знали". Слава Богу, що у нас немає такого, як в Америці, що папараці скрізь бігають.

Принесіть рахунок, — кличе офіціантку. Витягує з чорного шкіряного гаманця пластикову картку, дає дівчині. Вона за кілька хвилин приносить чек. У книжечку Горбунов вклада 100 грн.

Юрій — у рожевій сорочці. На шиї золотий ланцюжок із хрестиком.

— Я нічого не колекціоную, бо у дитинстві все колекціонував: марки, фантіки, перебивачки, — продовжує Горбунов. — Малим хотів стати таксистом. У батька Миколи Петровича був "москвич". Я вчився  їздити, то ще у школі вмів. Батьки хотіли, щоб я вулиці не підмітав, — поправляє на середньому пальці правої руки обручку з білого золота. На ній кілька діамантів. — Коли поступив у театральний інститут,  були задоволені. Мама теж творча людина, працювала у дитсадку вихователькою і грала на бандурі. Я вмію грати на баяні, на гітарі, — хвалиться.

Серенади під вікнами співали?

— Ні, дівчата самі сиділи біля мене і слухали, як граю.

У вас часто закохувалися?

— І зараз кохають, — випрямляє спину. — У дев"ятому класі в мене було кохання. Її звали Наталка. Крутила носом, їй усе не подобалось. Я знав, що не достойний такого ставлення до себе. Тому, коли закінчили школу, сказав: "Усе", — Горбунов викидає зубочистку в попільничку. — Кілька років тому побачив її у Франківську. Це була чужа тьотя. Добре, що ми розійшлись.

А зі своєю дружиною я познайомився в Івано-Франківському театрі, вона була артисткою балету. У Людмили є донька Ксюша. Дружина старша за мене на 10 років.

У вас діти є?

— Немає, — Юрій дивиться на годинник зі шкіряним паском. — Але плануємо.

Крупні невдачі у вашому житті були?

— Мені колись у Франківську дали фальшиві 20 доларів. Це був гонорар за щось. Не брали в обмінниках, хотіли конфіскувати. То я їх просто викинув, — дивиться у вікно. — Грошей ніколи не вистачає. Мої друзі-мільйонери мають яхту за мільйон доларів, а хочуть за п"ять.


1970, 24 серпня — Юрій Горбунов народився у місті Новий Розділ на Львівщині в сім"ї виховательки дитячого садка та працівника домобудівного комбінату

1986 — закінчив Івано-Франківську школу N17

1992 — із відзнакою закінчив Київський театральний інститут

1992–1995 — актор в Івано-Франківському театрі

1996 — одружився з танцівницею Людмилою

1997 — переїхали у Київ; влаштувався помічником режисера в центрі "Арт-Велес", потім працював режисером у клубі "Голлівуд", на "УТ-1" вів програми "Три крапки", "Щасливий дзвінок"

1999 — ведучий програми "Підйом" на "Новому каналі"

2005 — ведучий програми "Питання для чемпіонів" на каналі "СТБ"

2006 — ведучий програми "Сніданок плюс" на "1+1", із жовтня — ведучий розважального шоу "Танці із зірками"


Зараз ви читаєте новину «Юрій Горбунов носить обручку з діамантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі