середа, 04 серпня 2010 07:14

Юлія Смирнова за вечір змінила десять нарядів

Автор: фото з сайта www.new-sebastopol.com
  Киянка Юлія Смирнова на конкурсі ”Перлина Чорного моря” у Севастополі найвищі оцінки отримала за вихід у вечірній сукні
Киянка Юлія Смирнова на конкурсі ”Перлина Чорного моря” у Севастополі найвищі оцінки отримала за вихід у вечірній сукні

Киянка 23-річна Юлія Смирнова перемогла на конкурсі "Перлина Чорного моря-2010", який у Криму організував комітет "Міс Україна".

— Не скажу, що я шокована, — розказує Юлія. — Це не перший тріумф у моїй кар"єрі моделі. У травні я перемогла на конкурсі "Міс блондинка-2010".

Юлія — топ-модель агентства "Мерлін медіа груп". Модельним бізнесом займається з 15 років.

— За вечір на конкурсі я змінила 10 нарядів. Найвищі оцінки від журі отримала після дефіле в купальнику та вечірній сукні. За титул "Перлина Чорного моря-2010" боролися 15 учасниць з України, Росії та Молдови. Приїхала віце-міс конкурсу "Міс Молдова" Діана Цуркану, переможниця конкурсу краси на Кіпрі Аліна Першина з Москви та інші титуловані моделі.

Підтримувала Юлію президент модельного агентства "Мерлін медіа груп" Олександра Британь, 27 років. Вона п"ять років працювала на подіумах Швейцарії. На зароблені гроші відкрила в Києві модельне агентство.

— Дехто на рік-другий створює модельну школу. Набирає туди низьких дівчат без фігури, вчить ходити по подіуму, обіцяє золоті гори, — каже Олександра. — Клієнтки платять за місяць по 100 доларів, а потім школа закривається і мрії про високу моду розвіюються. Коли до мене просяться в агентство, нікому не відмовляю. Одягаю в сукню, виводжу на подіум. Багато хто замикається, не може ступити кроку. Така людина моделлю не стане ніколи.

Моделі Олександри дефілюють на подіумах в Італії, Франції, США, Японії та Китаї.

— Слов"янські дівчата стають менш затребувані. Раніше вони вважалися найкращими, а тепер підходять не скрізь. Замовники з Китаю просять темноволосих фотомоделей із розкосими очима. Популярними стають жінки з Таїланду та Японії.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Смирнова за вечір змінила десять нарядів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі