пʼятниця, 07 грудня 2012 00:30

Українська порноакторка просить притулку в Євросоюзі

Автор: фото з сайта www.newzz.in.ua
  Проти порноакторки Анастасії Гришай в Україні порушили кримінальну справу за виготовлення та розповсюдження порнографії. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі
Проти порноакторки Анастасії Гришай в Україні порушили кримінальну справу за виготовлення та розповсюдження порнографії. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі

— Я знімалася в порнофільмах лише для того, щоб прогодувати своїх дітей. Тепер їх хочуть у мене забрати, — каже порноакторка 27-річна Анастасія Гришай із Феодосії.

2010-го вона виїхала з України до чеської Праги. До міської влади звернулася з проханням про політичний притулок. На початку грудня отримала офіційну відмову.

— До Чехії я переїхала після того, як в Україні проти мене та мого чоловіка порушили кримінальну справу за виготовлення і розповсюдження порнографії, — розповідає Анастасія. — Останні п'ять років я не знімаюся. Та фільми зі мною продовжують виходити, бо не всі матеріали були використані. Перед усіма зйомками я підписувала контракт, що не маю прав на це відео. Якби я почала продавати його, на мене подали б до суду. А для чого це мені? Перед порушенням кримінальної справи почали приходити люди з органів опіки. Вони погрожували, що можуть забрати у нас дітей. Говорили, що ми змушуємо їх займатися сексом. Хотіли провести медичний огляд хлопчиків на наявність слідів статевого акту. Це була б травма на все життя. Після цього одразу виїхали з України. Знали, що нічого тут довести не зможемо. Сподівалися, що в Чехії знайдемо притулок. Та тепер влада вимагає протягом 15 днів покинути країну. Чеським чиновникам плювати на те, що я не можу повернутися в Україну. Вони не врахували жодного з моїх аргументів. Саме тому я змушена просити політичного притулку в Європейському Союзі.

Розслідування стосовно Гришай ініціювала група депутатів на чолі з комуністом Леонідом Грачем, 64 роки.

— Анастасія своїми діями переконує молодь у тому, що заняття нетрадиційним сексом і проституцією — це нормальне явище та прибуткова справа, — каже Леонід Іванович. — Ця жінка є носієм та розповсюджувачем аморальності.

Анастасія Гришай заміжня за бізнесменом 43-річним Олександром Кондратенком. Мають трьох дітей — 10-річного Олександра, 4-річного Оскара та Івана, 1 рік.

— З Олександром я познайомилася у 15 років, — розповідає Анастасія. — За рік ми одружилися. В 11-му класі я народила сина. Два роки вчилася в столичному інституті культури на режисера. Але навчання мусила покинути, бо не встигала вчитися і виховувати дитину.

У порнофільмах почала зніматися 2003-го. Тоді її чоловіка посадили на вісім років у в'язницю, бо спалив автомобіль своєму конкурентові по бізнесу.

— Я залишилася одна з маленькою дитиною на руках. Кілька разів пробувала влаштуватися на роботу, та там пропонували дуже малу зарплату. Тоді вирішила розмістити свою анкету в інтернеті. Через тиждень продюсер з Петербурга запропонував знятися в порнофільмі. Перший гонорар становив 500 доларів за тиждень. Через рік я заробляла по 3 тисячі доларів щотижня. Як тільки чоловік вийшов із в'язниці, я з цим заняттям зав'язала.

Зараз ви читаєте новину «Українська порноакторка просить притулку в Євросоюзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі