пʼятниця, 08 липня 2011 05:00

У вуликах п'яні тверезіють

29-річний Олександр Мішагін і 50-річний Ростислав Бауман збудували у Вінниці на березі Південного Бугу дерев'яну хатинку 2х3 м. У ній — два ліжка, під якими поставили вісім вуликів.

— Це давня ідея, і кілька пасічників в Україні заробляють на цьому чималі гроші, — говорить Ростислав. — Знайомі казали, що у Криму є санаторій із кількома десятками таких будиночків. За тиждень перебування в ньому платять  тисячу доларів. Бачив у новинах, що у Віктора Януковича в резиденції теж така хатка на вуликах є. Люди починають розуміти, що це корисно. Треба лише лежать на вуликах, а біополе бджолиної сім'ї само працює, відновлює організм.

Ростислав лягає на вузьку дерев'яну лежанку з дірками. Через них чути запах меду і пилку з вуликів. Завдяки цим отворам і бджолам температура в будинку тримається завжди 34–35°С. Якщо прислухатися, чутно гул комах.

— Дві години сну на вуликах заміняють 8-годинний сон, — заплющує очі Ростислав. — За 10 хвилин жужання бджіл убаюкує і засинають навіть ті, хто страждає на безсоння. Якщо п'яні тут посплять, то швидко витверезіють. Кажуть, навіть чоловіча сила відновлюється, а в жінок безпліддя лікується.

У будинок заходить Олександр, друг Ростислава. Каже, що поперек болить після того, як у саду копав. Ростислав ставить на хворе місце три бджоли.

— Зараз поперек напухне, — Ростислав забирає бджіл. — До хворого місця почне прибувати кров і промивати проблемну ділянку. Кілька сеансів — і проблема зникає. Я так собі коліна лікую. Як болять, ставлю п'ять бджілок. На ранок бігаю, наче маленький. Дружині спину вилікував. Боліла так, що ходити не могла. Пройшла 40-денний курс лікування. Щодня збільшував їй кількість укусів бджіл на одну. І так до 20. А потім на одну зменшував.

Для кращого ефекту лікування дах у будинку зробили у вигляді пропорційно зменшеної піраміди Хеопса. Поставили будинок згідно з правилами фен-шуя, аби енергія збиралася усередині.

Зараз ви читаєте новину «У вуликах п'яні тверезіють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі