четвер, 03 травня 2007 17:11

У "Танцях із зірками-2" виграла пара Подкопаєва—Костецький

Автор: фото: PHL
  Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький виконують румбу. В цьому танці Подкопаєва виходила на паркет зі змією Монею
Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький виконують румбу. В цьому танці Подкопаєва виходила на паркет зі змією Монею

Минулої суботи на каналі "1+1" завершилося шоу "Танці із зірками-2". У фіналі в танцювальній майстерності змагалися лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка, 42 роки, та олімпійська чемпіонка гімнастка Лілія Подкопаєва, 28 років. Переможницею оголосили пару Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький.

У фіналі кожна пара виконала три танці. Олег Скрипка та його партнерка Єлизавета Дружиніна отримали від журі 113 балів, їхні суперники — 115. У неділю, за результатами глядацького голосування, Подкопаєвій поставили два бали, Скрипці — один. На відміну від "Танців із зірками-1",  організатори не оголосили кількість смс-повідомлень та дзвінків глядачів, які надійшли на підтримку фіналістів.

У прес-службі каналу "1+1" стверджують, що в компанії "Бі-Бі-Сі", у якої "1+1" купив право на проведення шоу, цієї інформації теж не оголошують. Скрипка у прямому ефірі натякнув, що не довіряє "тим, хто пропускав есемески". Дехто із глядачів скаржиться, що частину повідомлень реєстрували вже по завершенні терміну голосування.

Лілія Подкопаєва після оголошення її переможницею звернулася до Олега Скрипки:

— Тут ходили якісь розмови, мовляв, Олег — із Західної України, а я — зі Східної...

— Я просто з України! — уточнив співак.

Скрипка народився в Таджикистані в сім"ї українських переселенців, виріс у Мурманській області. Його батьки жили на Черкащині, потім переїхали на Київщину, а бабуся з дідом — з Полтавщини.

— Ліля — краща, — каже член журі хореограф Григорій Чапкіс. — Почала вона як спортсменка, була дуже скута. А потім розкрилася. Але Скрипка теж на багато здатний.

Парі, яка зайняла друге місце, дали путівки до Іспанії на фестиваль фламенко. Переможці отримали сертифікат на ексклюзивний автомобіль "фольксваґен". Вони заберуть його грошовий еквівалент — $50 тис. або продадуть свій приз із аукціону. Отримані гроші перерахують у дитячий табір в місті Світловодськ на Кіровоградщині.

Зараз ви читаєте новину «У "Танцях із зірками-2" виграла пара Подкопаєва—Костецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі