пʼятниця, 09 липня 2010 09:26

"У шкарпетки насипте насіння льону"

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

"Я мама двох дітей, — пише 53-річна Надія  з села Вирішальне на Полтавщині. — Із чоловіком у шлюбі живемо 31 рік. Раніше він працював, заробляв непогані гроші, але вже п"ять років сидить удома. До всього байдужий, інколи заглядає в чарку. Через це сваримося. Маю доньку 30 років і сина — 25 років. Обоє при роботі, люди їх поважають, але особисте життя не склалося. Їхні ровесники вже мають дітей-школярів, а мої діти — самотні. Я вже  ходила до бабки. Вона сказала, що дітям пороблено на самотність. Мій свекор любив ходити до чужих жінок. Одна з коханок йому поробила: на весь рід наклала вінець безшлюбності. Недавно спіткала ще одна біда. Незнайомі побили сина. Пролежав 24 дні в лікарні. Тих, хто його побив, міліція не може знайти".

Лист коментує столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 42 роки.

— Чоловік випиває, бо втратив інтерес до життя. Він має проблеми з потенцією. Зверніться до лікаря.

Витягує з конверта три фотографії. На світлинах Надія, донька Тетяна і син Андрій. Останній сидить у човні, у руках тримає велику щуку.

— Син має дівчину. Хоче на ній одружитися, але вона крутить носом. Вагається між ним і ще одним хлопцем. У руках пручається, як та щука на фотографії. Якщо Андрій буде настирливим, до Нового року справите весілля.

Фотографію доньки Тетяни кладе поряд із фотографією її матері.

— Надія з донькою дуже схожі. Жінка сама вийшла заміж пізно. Не треба картати доньку. У неї на долі написано два чоловіка. Одне кохання пережила років зо п"ять тому. Не може його відпустити, хоча інший чоловік давно стукає в її серце. Із ним знайома два роки. Він колега по роботі або сусід, бо щодня поруч.

Написали заяви на розлучення, але через тиждень забрали

"Три роки тому з чоловіком купили квартиру, — пише киянка Марина, 32 роки. — Не можемо спати спокійно. Мама каже, що це через те, що вона під номером 101. Я в ці повір"я не вірю. Приводила у помешкання одного біоенергетика. Маг сказав, що у квартирі вбили людину. Запросили священника, щоб освятив. Півроку жили спокійно, а зараз знову все почалося спочатку. Сняться жахи, чоловік почав випивати. Сваримося. Весною дойшло до того, що написали заяви на розлучення, але через тиждень забрали. Він повторно мені освідчився".

У лист Марина вклала фотографію однієї з кімнат квартири. На світлині незастелене ліжко, стара дерев"яна шафа і книжкова полиця.

— У вашій квартирі поганої енергетики не відчуваю, — Мирослав проводить рукою по фотографії. — Остерігайтеся сусідів, які живуть через стінку праворуч. Вони займаються магією. Відчуваю потік негативної енергії через стіну. У жертви приносять тварин, читають закляття. Це блокує благополуччя і любов у вашій квартирі. Стережіться пожежі та затоплення. Освятіть квартиру ще раз. Поріг і кутки обсійте свяченим маком.


"Моя донька по великій любові вийшла заміж за однокласника, — пише Надія, 65 років, із села Вирішальне на Полтавщині. — Але чоловік почав їй зраджувати. Це вибило доньку з життєвої колії. Усі гроші на сім"ю заробляє вона. Чоловік тільки раз на два місяця десь тиждень попрацює на шабашці. Гроші додому не несе. Донька в депресії. Часто плаче, бо нерви здають. Певно їй хтось порчу наслав, бо заздрісників мала купу".

— Щоб чоловік не зраджував, візьміть пару його шкарпеток, насипте усередину насіння льону, зав"яжіть у вузол і заховайте поглибше в шафу. Так робили наші предки і промовляли: "Як ці носки тримаються купи, так і наш шлюб нехай тримається". Донька з чоловіком розійдеться. Буде кілька років жити в цивільному шлюбі з іншим. Від нього матиме двох дітей".

Зараз ви читаєте новину «"У шкарпетки насипте насіння льону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі