пʼятниця, 30 жовтня 2009 08:04

У Галліни вимагають 15 тисяч євро

Автор: фото з сайту www.e-motion.com.ua
  Співачка Галліна біля Українського дому в Києві
Співачка Галліна біля Українського дому в Києві

Минулого місяця співачка 33-річна Галліна знімала в іспанському містечку Сева поблизу Барселони кліп на пісню "Забери руки с моего сердца", яку для неї написав продюсер Дмитро Клімашенко. Тепер власники вілли, яку співачка винайняла для зйомок, вимагають у неї 15 тис. євро.

— Орендували будинок на три дні, заплатили господарям пристойну суму, — розповідає Галліна. — Перед зйомками на іспанському узбережжі почалася страшенна гроза. Град і сильний вітер пошкодили лінію електропередач. Містечко добу залишалося без світла. Кілька годин ми просиділи в темряві, а потім у місцевому магазинчику купили п"ять сотень свічок і почали знімати.

Вілла двоповерхова. На першому — вітальня, кухня й тераса. На другому — дві спальні та ванна кімната. Поверхи з"єднані скляними сходами. Весь будинок у чорно-білих тонах, стелі — з грубих неструганих дощок. Свічки розставили в усіх приміщеннях, прикрасили ними навіть кам"яний мур у дворі. Відео знімали до півночі.

— А потім до ранку вся знімальна група відтирала весь маєток і ту стіну від воску, який накапав зі свічок, — каже співачка. — Господарям здали будинок у нормальному стані.

За два тижні власники вілли довідалися від сусідів, що її використовували для зйомок. Прислали Галліні листа з вимогою доплатити 15 тис. євро.

— Грошей ми їм не дамо, вирішувати суперечку будемо в суді, — запевняє артистка. — Будинок нам господарі здали після капітального прибирання, але акту прийому-передачі ми не підписували.

Зараз Галліна шукає закордонного адвоката.

Зараз ви читаєте новину «У Галліни вимагають 15 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі