четвер, 06 березня 2008 17:54

У брата Алли Пугачової стався інфаркт

Брата 58-річної співачки Алли Пугачової 27 лютого доправили до реанімації однієї з елітних московських клінік. У 57-річного Євгена Пугачова стався інфаркт.

Серце турбувало його давно. Аби відпочити й підлікуватися, чоловік ліг у пансіонат у Москві. 26 лютого Євгенові Борисовичу стало зле. Він поскаржився медсестрі на сильний біль у грудях і задишку. "Швидка" доправила хворого до кардіореанімації, де його підключили до апаратів.

— Стан пацієнта тяжкий, — кажуть лікарі. — Але він при тямі. Ми робимо все можливе, щоб не було ускладнень.

Одразу за "швидкою" до клініки в супроводі охорони приїхала Алла Пугачова.

— У брата вона була кілька хвилин, — говорять співробітники лікарні. — У стані Євгена Борисовича сильні емоції можуть лише зашкодити.

Співачка розпитала медиків про стан здоров"я брата. Вона запропонувала клініці допомогу в організації лікування.

Євген Пугачов — пенсіонер, заробляв, консультуючи фірми з питань безпеки. Живе в Москві разом із синами Артемом, 27 років, та Владиславом, 20 років. Алла Пугачова — хрещена Владислава.

Із сестрою Євген Пугачов бачився рідко.

— Ми багато працюємо, — пояснював він. — Інколи гостювали в неї на дачі в Істрі. На початку 1990-х Алла допомогла моїй сім"ї матеріально.

Окрім брата, в Пугачової є ще 80-річна тітка Лідія та двоюрідні брати — Андрій і Геннадій.

Зараз ви читаєте новину «У брата Алли Пугачової стався інфаркт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі