вівторок, 30 квітня 2013 05:15

"Труси у шафі поскладала по феншую"

— Стосунки з Аллиною мамою в нас не склалися від знайомства, — каже львів'янин 37-річний Леонід Жолкевський. — Вона постійно підозрювала мене у зрадах. Коли у відрядження їду, до поїзда проводжає. Йду на роботу, під самим офісом можу її зустріти. Аллу постійно накручувала. Я в Сімферополь до друга на похорон поїхав, а вона дружині квиток на потяг у Крим купила. Думала, я готель на вихідні зняв, щоб з дєвочками розважатися.

З дружиною Аллою, 34 роки, прожив у шлюбі 10 років. Подружжя має доньку Єву, 7 років. Розлучилися 18 квітня.

— Якби жили без тещі, до золотого весілля дотягнули б. Вона сунула носа в наше життя мільйон разів на день. Коли Алла два роки не могла завагітніти, всім сусідам і родичам розказала, що я безплідний. Мою маму мало до інфаркту такою новиною не довела. Щодня мені приносила направлення до уролога. Після цього всі в будинку шепталися, що Алла народила Єву не від мене.

Коли взяли квартиру в кредит і переїхали від тещі, вона у своїй ремонт почала і до нас на півроку жити напросилася. Дружина впустила, хоч я після того з нею тиждень не розмовляв. Теща почала наводити свої порядки. Вранці біжу в душ, а трусів моїх в шафі нема. Вона речі поперекладала по феншую. Труси мої поклала на верхню полицю, де я раніше зберігав футбольні шарфи. Внучку віддала в музичну школу. За пенсію купила нам в однокімнатну квартиру старе піаніно. Ні з ким ніколи не радилася.

Рік минув, а вона додому переїжджати не збиралася. Від попередніх сусідів дізнався, що у свою квартиру пустила жити квартирантів.

Перед дружиною поставив вибір: або я, або мати. Галина Сергіївна їй порадила подати на розлучення. Пробували два місяці жити гостьовим шлюбом. Але що то за сім'я, коли люди сплять у різних ліжках? Доньку на вихідні забираю до себе. Почав зустрічатися з іншою жінкою. З її батьками знайомитися не збираюся. Одружуватися не хочу.

13 років жили в різних країнах 47-річні Віктор і Наталія Руденки з міста Хмельницький. 2000-го жінка виїхала на заробітки до Італії. Працювала нянею. З чоловіком спілкувалися по телефону щомісяця. Бачилися востаннє 2006-го, коли Наталія на Великдень приїхала в Україну. Віктор виховував двох синів. На розлучення подала дружина. У травні вона планує вийти заміж за італійця, старшого за неї на 20 років. Віктор живе сам, відколи сини поїхали вчитися до Києва. Каже, за весь цей час жодного разу не зраджував дружину. Просив її повернутися. Заради цього влаштувався на дві роботи.

Зараз ви читаєте новину «"Труси у шафі поскладала по феншую"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі