вівторок, 16 жовтня 2012 00:15

Тищенко шукає дружину

Автор: фото з сайта www.teleblondinka.com
  Телеведучий і ресторатор Микола Тищенко (на фото) від першого шлюбу має сина Данила. Вдруге розлучився торік — із моделлю Іриною Журавською
Телеведучий і ресторатор Микола Тищенко (на фото) від першого шлюбу має сина Данила. Вдруге розлучився торік — із моделлю Іриною Журавською

Телеведучий та ресторатор 40-річний Микола Тищенко не може знайти собі пару.

— Недавно я знав, якою має бути моя ідеальна жінка. І вроді знайшов її, але потім зрозумів, що цей ідеал був фальшивий, — каже Тищенко про колишню дружину 22-річну Ірину Журавську, хрещеницю "регіонала" Віталія Журавського та "Міс Україна-2008".

Говоримо в одному з його ресторанів "Велюр" у центрі столиці. В обідню пору вся тераса заповнена. На парковці найдешевші машини — "мерседеси".

— Тепер шукаю жінку з багатим світом, яка буде мені рівнею. Яка народжуватиме дітей і не чекатиме, коли посуд помиє няня, а решта помічниць доглядатимуть за моєю дитиною.

Із Журавською вони пожили рік і розлучилися 2011-го через небажання Ірини народжувати дітей. Від першого шлюбу з киянкою Ларисою Микола має сина Данила.

— Я про Іру не згадую, й обличчя її не пам'ятаю. Вчора згадав, як у паспорті на штамп глянув. Зараз більше сконцентрований на бізнесі та телевізійній кар'єрі.

Тищенко є співведучим телепроекту "МайстерШеф".

Зараз ви читаєте новину «Тищенко шукає дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі