понеділок, 18 серпня 2008 15:05

Тіна Кароль народить у листопаді

  За вагітністю співачки Тіни Кароль стежить її особистий лікар Вікторія Телюкова з Приватної урядової клініки
За вагітністю співачки Тіни Кароль стежить її особистий лікар Вікторія Телюкова з Приватної урядової клініки

Минулого тижня 23-річна співачка Тіна Кароль (Тетяна Ліберман. — "ГПУ") приїхала на плановий огляд у Приватну урядову клініку закритого типу.

— Тіна зараз на шостому місяці вагітності, — розповідає Вікторія Телюкова, особиста лікарка артистки. — Вагітність протікає без ускладнень та скарг. Із апетитом усе добре. Кароль не тягне ані на солоне, ані на щось конкретне. Її раціон насичений вітамінами. Більш за все співачка любить брокколі, цвітну капусту, помідори, яблука, персики і тверді сири. Усі овочі та фрукти — лише в очищеному вигляді. Вона відмовилася від кави, чаю, соків і компотів. Крім очищеної води, п"є цитрусові фреші, розведені водою, а також фреш із моркви, яблука й селери.

Пологи призначені на листопад. Нещодавно у пресі з"явилася інформація, що Тіна Кароль чекає на хлопчика. Телюкова каже, що це вигадки.

— Стать дитини відома лише мені — при проведенні досліджень це не могло залишитися таємницею, — зауважує лікарка. — Але Тіна не захотіла довідатися, хто в неї буде. Казала, що стать для неї не важлива.

Співачка народжуватиме в Україні.

— Я пропонувала варіант пологів у закордонній приватній клініці, в нас є така можливість і ресурси, — каже Вікторія. — Із чоловіком Тіна вирішила, що народжуватиме в Україні. Можливо, у звичайному пологовому будинку.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль народить у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі