вівторок, 26 січня 2016 05:55

Тіло Віктора Аврамчука три дні везли додому

— Був у Віктора класним керівником із 9-го по 11-й клас. Учився він не дуже добре, але людиною був хорошою. Останній раз бачив його цього літа, — каже 56-річний Олександр Васенко із села Опришки Глобинського району на Полтавщині.

Він прийшов на похорон 28-річного Віктора Аврамчука. Боєць загинув 10 січня від осколкового поранення в голову під час гранатометного обстрілу в районі села ­Зайцевого на Донеччині. Був десантником. Із жовтня 2015 року брав участь в АТО.

— Після армії Вітя жив і працював водієм у Світловодську Кіровоградської області. Така робота давала йому змогу раз на тиждень провідувати бабусю й дідуся в рідних Опришках. Одні люди кажуть, що родичі не знали, що онук на війні. Інші — що Віті приходила не одна повістка, але рідня приховувала від нього. Коли знайшов, побіг у воєнкомат.

— Його тіло три дні віз додому із Зайцевого через Дніпропетровськ наш земляк Олександр Дробот, — розповідає 42-річний Сергій Рябко, заступник командира взводу 28-ї механізованої бригади. — У бійця не було правої частини обличчя. Прикрили голову хусткою, бо ховали у відкритій труні.

7 січня в передмісті Парижа помер модельєр Андре Курреж. Він почав шити одяг із синтетики та придумав міні-спідницю.

— Андре відійшов уві сні 92-річним. Останні роки мав хворобу Паркінсона, — говорять родичі дизайнера. — Малювати не міг, бо руки тремтіли. Цілими днями дивився телевізор. У гарну погоду любив сидіти на балконі.

Його будинок і статки успадкувала вдова 79-річна Коклін Барр'єр.

20 січня у Запоріжжі 40-річного чоловіка зарізав сусід.

— У поліцію звернулася 17-річна донька потерпілого, — розповідають правоохоронці. — Її батько зробив зауваження сусіду за гучну музику вночі й вимкнув електроенергію в квартирі. Сусід накинувся на чоловіка з ножем і вдарив у серце.

"Швидка" констатувала смерть.

19 січня під час купання в ополонці на ставку в Макіївці на Донеччині потонув 23-річний Сергій Спатар, бойовик із ДНР.

— Сергей пришел на пруд в обед. Нырнул, ушел под лед и уже не вынырнул. Он был пьян. У пруда дважды упал. Его тело выловили спасатели через час. Все боялись отговорить его от купания. Когда он пьян, мог ударить или убить, — кажуть очевидці.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Віктора Аврамчука три дні везли додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі