пʼятниця, 15 липня 2016 05:20

Тетяна Рибалко виграла 500 гривень

Автор: з особистого архіву Тетяни Рибалко
  Тетяна Рибалко з села Нижня Сироватка Сумського району на Сумщині передплачує ”Газету по-українськи” вісім років
Тетяна Рибалко з села Нижня Сироватка Сумського району на Сумщині передплачує ”Газету по-українськи” вісім років

— Це вперше я виграла щось. Надсилала передплатні квитанції майже щороку. Не щастило. Нарешті доля посміхнулася, — каже 57-річна Тетяна Рибалко з села Нижня Сироватка на Сумщині.

Передплатила "Газету по-українськи" на 2016 рік. Надіслала квитанцію й за результатами розіграшу отримала в подарунок 500 грн.

— Розгорнула газету, бачу своє прізвище. Покликала чоловіка, кажу: "Дивись, виграла гроші". Я їх відклала. Вирішила, що потрачу на себе. Хочу купити красиві туфлі. Якщо не вистачить, попрошу чоловіка докласти.

"Газету по-українськи" передплачує вісім років.

— Порекомендувала сестра, — говорить Тетяна Іванівна. — Любимо читати про політику. Слідкували, як Надія Савченко була в полоні. Переживали за неї. Зітхнули з полегшенням, як її випустили. Я люблю гороскоп і рубрику "Їжа". Готую за рецептами з газети. Робила домашній голландський сир, перець маринувала. Чоловік читає поради садівникам.

Тетяна Рибалко — на пенсії. Раніше працювала в'язальницею у трикотажному ательє. Чоловік 57-річний Сергій Вікторович — теж пенсіонер. Був машиністом. Мають сина 30-річного Олександра, онуків 4-річну Любаву й Ельдара, 7 місяців.

— У нас є майже 40 соток городу. Вирощуємо овочі. Люблю квіти. Зробила клумбу перед хатою. Ростуть тюльпани, півонії, іриси і флокси. Маю 68 кущів троянд. Розводимо качок і курей. Тримаємо корову. Недавно привела маленького бичка. Назвали Лисик. Гарний, масть цегляна, на чолі біла пляма. Корів у нашому селі пасуть по черзі, випадає раз на тиждень. Женемо вдвох із чоловіком. На пасовищі смажимо шашлики. Сергій любить рибалити. Неподалік річка Сироватка. Приносить звідти карасів, краснопірок, лящів.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Рибалко виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі