середа, 22 вересня 2010 06:25

Тетяна Котова за два роки у "Віа Грі" відкрила кулінарний бізнес

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Російська співачка Тетяна Котова під час зйомок кліпу ”Он” у Києві. Торік вона вийшла зі складу групи ”Віа Гра”
Російська співачка Тетяна Котова під час зйомок кліпу ”Он” у Києві. Торік вона вийшла зі складу групи ”Віа Гра”

Екс-учасниця "Віа Гри" російська співачка 25-річна Тетяна Котова зайнялася сольною кар"єрою. Кліп на дебютну пісню "Он" у Києві для неї зняв режисер Алан Бадоєв, 29 років.

Зйомки кліпу проходять у столичному клубі "Восход" на вул. Бориспільській. За сценарієм Алан Бадоєв перетворив героїню Котової на письменницю, яка пише роман про темношкірого боксера. Пісню написала російська співачка Ірина Дубцова.

— Займатися сольною кар"єрою легше, ніж співати у групі, — каже Тетяна. Гурт "Віа Гра" вона залишила торік. — У "Віа Грі" нас було троє, кожну знімали окремо. Бувало, що доводилося чекати по 10 годин, коли до тебе дійде черга. Із дівчатами я не дружила. Кожна мала свій важкий характер. Конфлікти найчастіше відбувалися через особисте.

Перш ніж піти, півроку Котова працювала на контракті, доки їй не знайшли заміну.

— За два роки у групі заробила на машину, відкрила кулінарний бізнес. Правда, зараз від нього відмовилася. Хочу зніматися в кіно. Досвід у мене вже є, я зіграла бізнес-вумен в одному серіалі. Нещодавно відмовилася від запропонованої ролі у фільмі. По сценарію моя героїня грубіянка, говорить нецензурні слова. Я такою нізащо не стану.

Зйомки кліпу тривали дві доби. У телеефірі він з"явиться всередині жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Котова за два роки у "Віа Грі" відкрила кулінарний бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі