вівторок, 02 квітня 2019 05:46

"Теперь он будет получать почти миллион гривен в день"

Більш як половина роботодавців аналізують соціальні мережі претендентів на вакансії. На співбесіду не запрошують тих, хто вказує неправдиву інформацію стосовно минулого професійного досвіду і кваліфікації, розміщує непристойні фото і відео, додає дискримінаційні коментарі про расову приналежність, гендерну нерівність і релігію.

Такі дані наводить британська рекрутингова компанія "Мійкл Пейдж". За їхніми дослідженнями, за соцмережами підлеглих стежить 51% роботодавців. Третина притягували до відповідальності чи звільняли працівників за неналежний контент.

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у березні

4 березня президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО. Його син 22-річний Ігор фігурує в розслідуванні про розкрадання в оборонній сфері.

"Никогда не мог понять: ну, как?! Вот как — из таких мудаков, как мы, получается такой прекрасный народ, как наш?"

Ігор Чичкан, "Інстаграм"

"Насірова також звільняли, судили, а потім виплатили компенсацію. Куми ділились, тому при Порошенку Гладковський почувається, як риба у воді".

Микола Корзун, "Фейсбук"

"Якщо не дай Бог залишиться діючий, то після виборів Гладковський із Пашинським отримають Героїв України за зміцнення обороноздатності армії".

Валерій Кидиш, "Фейсбук"

9 березня до будівлі Адміністрації президента прийшли учасники організацій "Національний корпус" і "Національні дружини". Вимагали взяти під варту фігурантів розслідування щодо розкрадання в оборонці. За тиждень протестувальники закидали Адміністрацію президента іграшковими свинями.

"Протест правильний, але мене вражає нахабність Порошенка. Якщо він перед виборами не арештовує Свинарчуків, то після них йому це на фіг не буде треба. Він принципово не здає своїх людей і нічого не боїться. Якби маса громадян вийшла за Гандзюк, а потім за арешт Свинарчуків, ми жили б в іншій країні. А виходить, що ковтаємо такі жахливі злочини".

Аліна Радченко, "Фейсбук"

"Пока "Нацдружины" крушили незаконные постройки и наливайки, они имели рейтинг. А сейчас они — стадо титушни, политические прокладки. А жаль, идея ведь была хорошая".

Борис Панюта, "Інстаграм"

"Это называется так: баба Юля руками аваковских шавок выясняет предвыборные отношения с шоколадным бароном".

Олександр Киреєв, "Фейсбук"

"Выбирали между старыми башмаками и плюшевыми свинками. Доброта и эстетика победили".

Сергій Гайдай, "Фейсбук"

Кабінет Міністрів на рік продовжив контракт із керівником НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим. Заробітну плату йому пропонують знизити. За даними ЗМІ, зараз його місячний оклад становить понад 2 млн грн.

"На эту должность Насирова надо брать, или Бойко, или Дубину. Они работали почти за бесплатно".

Артем Шулак, "Фейсбук"

"Доки на боротьбу з корупцією виділятимуть кошти, а не патрони, в нашій країні нічого не зміниться".

Марія Петренко, "Фейсбук"

"Оказалось, громкие заявления Гройсмана о проведении конкурса на должность главы Нафтогаза были лишь сотрясением воздуха. Коболев никуда уходить не собирается. Мало того, наблюдательный совет компании уже утвердил ему новый размер заработной платы. Теперь он будет получать более 342 миллионов гривен в год — почти миллион гривен в день. Это — фантасмагория. Но к сожалению, это наша реаль­ность. Страшная и извращенная".

Володимир Ященко, "Інстаграм"

"Коболєв — злодій у законі. Краде відкрито. Зарплатою та преміями".

Дмитро Ганич, "Фейсбук"

"Дайте йому 4 тисячі гривень зарплати і він сам звільниться з роботи".

Ганна Лось, "Фейсбук"

19 березня перший і єдиний глава Казахстану 79-річний Нурсултан Назарбаєв добровільно пішов із посади. Залишив за собою пост голови Радбезу країни та лідера президентської партії "Нур Отан". Він правив країною 28 років 10 місяців і 23 дні.

"Назарбаев просто захотел при жизни ощутить всю прелесть посмертного возвеличивания вождя!"

Олена Канарська, "Інстаграм"

"Вчинок розумної людини. А наші пі… ри готові ще 10 тисяч громадян поховати, лиш би залишитися при владі".

Роман Солодкий, "Твіттер"

"Іноді відмовитися — єдиний спосіб втриматися".

Володимир Юрченок, "Фейсбук"

"Народ, расслабтесь! Хитрый Шал никуда не ушел! Он стал еще сильнее и влиятельнее, при этом в стране ни за что не отвечает. Все гавно будут разгребать премьер-министр и будущий президент. В общем, опять кинул свой народ через одно место. Как впрочем и все эти 30 лет".

Аскар Досов, "Фейсбук"

"Кто-то предложил нового президента тоже переименовать в Нурсултана Назарбаева. Думаю, неплохая идея".

Давид Мурадян, "Твіттер"

Зараз ви читаєте новину «"Теперь он будет получать почти миллион гривен в день"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі