вівторок, 07 листопада 2017 05:16

Священик у відеоблозі розказує про секс і гроші

Автор: www.metronews.ru
  Білоруський священик Олександр Кухта почав вести відеоблог ”Батюшка ответит” минулого року. На нього підписані 10 тисяч користувачів. Кожне відео переглядають майже 30 тисяч осіб
Білоруський священик Олександр Кухта почав вести відеоблог ”Батюшка ответит” минулого року. На нього підписані 10 тисяч користувачів. Кожне відео переглядають майже 30 тисяч осіб

"Дароф, братишки и сестренки", — так звертається до інтернет-користувачів білоруський священик 24-річний Олександр Кухта. На каналі "Ютуб" веде відеоблог "Батюшка ответит".

Олександр Кухта закінчив Мінську духовну семінарію. Зараз навчається в магістратурі. Перший допис у блозі опублікував 2016-го.

— Проповіді у храмі — добра річ для бабусь. Для молоді потрібна інша форма. Саме для них і створив блог. Розмовляю мовою, якою спілкується молодь. Порушую теми, що їх цікавлять, — революції, секс, гроші й патріотизм. Говорю про пластичні операції, легалізацію наркотиків і чоловіків, які йдуть у декрет.

Перед тим, як зняти відео, пишу сценарій. На це в мене йде від 8 до 12 годин. Потім на камеру наговорюю текст. Кожну фразу вимовляю кілька разів із різною інтонацією і жестами. Запис триває майже 2 години. Після цього сідаю за монтаж. Усі відеоролики роблю сам.

Отець Олександр має понад 10 тис. підписників. Кожне відео переглядають у середньому 30 тис. користувачів.

— Багато хто обурюється тим, що проповідь вийшла за межі храму. Комусь дуже не подобається форма подання матеріалу. Один хлопець кілька разів уточнював, чи я справді священик. Відколи завів блог, на мої служби приходили кілька молодих людей. Казали: "Стежимо за вашою сторінкою. Прийшли у церкву, щоб вживу вас побачити".

Зараз ви читаєте новину «Священик у відеоблозі розказує про секс і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі