середа, 15 вересня 2010 08:00

Світлана Вольнова пофарбувалася на руду

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Телеведуча Світлана Вольнова прийшла на вечірку в столичний музей сучасного мистецтва з боксером Володимиром Вірчисом
Телеведуча Світлана Вольнова прийшла на вечірку в столичний музей сучасного мистецтва з боксером Володимиром Вірчисом

— На світі багато блондинок. Мені захотілося стати рудою, зухвалою і нахабною. Цих рис мені бракує, — каже телеведуча 39-річна Світлана Вольнова. Минулої п"ятниці на конкурс барменів "Стелла Артуа" вона прийшла підстрижена й руда.

Заходить з боксером Володимиром Вірчисом. Цілує в щоку співачку Ольгу Полякову. Сідає за столик для журі. Через 45 хв. Ольга запитує її:

— Ты что, покрасилась? Я думала, просто парик одела, — смикає Вольнову за волосся. Хвалить зачіску. — Слава Богу, на одну блондинку стало меньше.

— Блондинок много, а Вольнова одна, — відповідає та.

Беруть по келиху пива і надпивають.

— Зараз відомі люди кардинально змінюють імідж, — говорить Світлана. — Бо розгублені й не знають, який образ показати світові. Я помітила, що мій старий імідж уже не працює. Жінка має змінюватися бодай раз на п"ять років. Моя знайома дізналася, що їй зраджує чоловік. Я подивилася на неї — носить якісь балахони, не стрижеться, не фарбується. Не дивно, що його почуття охололи.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Вольнова пофарбувалася на руду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі