четвер, 11 червня 2009 19:05

Світлана Вольнова живе на відсотки

Автор: фото з сайту www.e-motion.com.ua
  На вечірці у столичному ресторані ”Порто Мальтезе” Світлана Вольнова вдавала затриману в камері попереднього ув’язнення
На вечірці у столичному ресторані ”Порто Мальтезе” Світлана Вольнова вдавала затриману в камері попереднього ув’язнення

До столичного ресторану "Порто Мальтезе" похнюплений чоловік у міліцейській формі заводить 39-річну телеведучу Світлану Вольнову. Вона в наручниках, обличчя й тіло загримовані так, нібито вкриті синцями й ранами. Зап"ястки забинтовано закривавленою марлею.

— Эти раны оставили люди, которые говорят обо мне неправду, — вигукує Вольнова. Вона покликала гостей на вечірку і заприсяглася розповісти всі секрети свого життя.

Її дівоче прізвище Худякова. Народилася в Ленінграді (нині — Санкт-Петербург, Росія), закінчила там радіотехнічний технікум. До Києва переїхала 1993-го із чоловіком, офіцером Ігорем Коротковим, і донькою Аннет.

— Вийшла заміж за місяць після знайомства, — розповідає. — Нікому не раджу так поспішати. Із чоловіком часто сварилася. Двічі підняв на мене руку.

1995-го почала працювати моделлю. Узяла псевдонім Вольнова. Це прізвище її прабабусі Ганни.

— Іноді пропонували інтим після показів. Якось погодилася піти до ресторану з чоловіком, який мені сподобався. Потім у сумочці виявила 200 доларів. Хоча в нас нічого не було. Усі думають, що в мене багатомільйонні доходи. Це неправда. Живу на відсотки, бо п"ять років тому вдало інвестувала гроші в одну американську компанію. Отримую по 20 тисяч доларів щомісяця. Іще веду вечірки, мій гонорар — 2–3 тисячі.

Програму "Вольности с Вольновой" на телеканалі М1 закрили.

— Наші зірки ображалися, коли розпитувала в них скандальні подробиці життя, — говорить Світлана. — Женя Фокін злякався, коли почала питати про наркотики. У Наташі Могилевської взагалі зіркова хвороба. А от подруга Іра Білик — справжня зірка. Мені для популярності треба залізти в міліцейську клітку, а їй — просто пройтися вулицею.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Вольнова живе на відсотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі