пʼятниця, 10 вересня 2010 01:57

Весільну зачіску роблять годину
6

Учасниця дуету ”Алібі” Аліна Завальська з чоловіком Олександром Колодієм під час весільної фотосесії. Наречена прийшла з розпущеним волоссям, накрученим на бігуді
Фото: фото з сімейного архіву Аліни Завальської
Восени у моду ввійшло заколоте шпильками хвилясте волосся
Зачіску у стилі 60-х років радять доповнити невеликим бантом білого кольору
Начесане на бік волосся підійде жінкам з пишними формами
Усічений конус усередині має блокади із невидимок. Стрази кріплять на клей

Минулої суботи учасниця дуету "Алібі" 26-річна Аліна Завальська вийшла заміж за столичного журналіста Олександра Колодія, 33 роки.

На весілля вдягла довгу білу сукню від дизайнерки Катерини Шаховської й фату до пояса.

— Перед весіллям Сашко сказав, що хоче, аби я була з розпущеним волоссям, — каже. — Мені не подобаються піраміди на всю голову. Перукар Денис Яроцький накрутив волосся на великі бігуді. Ззаду його трохи підібрав, до гульки приладнав фату. Я забажала, щоби спереду на плечі спадали легкі кучері.

Столичний перукар 49-річний В"ячеслав Дюденко розповідає, що цього сезону модне хвилясте волосся. Але радить робити зачіски з чітко вираженими формою й силуетом.

— Часто перукарі роблять їх непишними, компактними і "зажатими". Не всі дівчата можуть похвалитися впалими вилицями і модельними даними. Пухленьким більше підійдуть пишні. Інакше крупне обличчя здаватиметься ще більшим.

Професійний перукар може зробити весільну зачіску і на 5-сантиметровому волоссі.

— Дехто має коси до сідниць, але вони ростуть, як бур"ян. Із такою "копицею" сучасну міську зачіску зробити неможливо. Вона вийде перевантаженою, дівчина виглядатиме на кілька років старшою. До маківки можна приєднати шиньйон, приклеїти пасмо або тимчасово наростити волосся. Ніхто не помітить, навіть якщо наречена майже лиса.

На ноутбуці показує колекцію весільних зачісок "Вінчання з модою". На одній із фотографій на лобі усічений конус із волосся, обклеєний камінцями, різними за розміром. Їх прикріплювали клеєм, який легко змити теплою водою.

Зачіска іншої моделі зроблена у формі ґрат. Ланки з"єднані фольгою.

— Блискучі елементи — це кайф для молодих дівчат. Зачіска проста, але виглядає дорого. Деякі наречені думають, що виходять заміж останній раз, — сміється. — У всіх на голові забагато зайвих деталей. Чомусь вважають, що весільна зачіска немислима без випущених на скроні єврейських пейсів. Є наречені, які користуються послугами позаштатних перукарів загсу, а тоді одружуються з однаковими зачісками.

Дюденко радить приходити до перукарського салону за кілька тижнів до весілля.

— Майстер допоможе вибрати стиль, який підійде до сукні, взуття й аксесуарів. Раз дівчину зачесали з акцентом на потилиці. Наречена не сказала, що в сукні високий комір. На весіллі почувалася незручно, бо він впирався у засічку. Якщо сукня прикрашена блискітками, аплікацією чи вишивкою, ці елементи мають бути у волоссі.

Досвідчений майстер впорається з весільною зачіскою за годину.

— А якщо перукар не знає, що хоче зробити, може трудитися і вп"ятеро довше. Раз я зачісував наречену дві години. Перед цим ми зустрічалися, обговорили всі нюанси. Я недооцінив волосся. Воно виявилося товстим і довгим. Довелося ділити його на дрібні пасма. Мало на весілля не запізнилася.


Зараз ви читаєте новину «Весільну зачіску роблять годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі