вівторок, 13 листопада 2018 06:00

Сукня може коштувати 12 тисяч гривень

Автор: фото надане Наталією Чехонацькою
  Донеччанка Наталія Чехонацька виступає за збірну України зі спортивних танців на візках
Донеччанка Наталія Чехонацька виступає за збірну України зі спортивних танців на візках

— У 21 рік мила вікна і впала з дев'ятого поверху. Вижила, але відмовили обидві ноги. Щоб розважитися, почала займатися танцями на візку. На початку війни мене разом з усім колективом вивезли до Одеси. Поселили у санаторій "Куяльник". Потім переїхала до Слов'янська Донецької області, — розповідає 40-річна Наталія Чехонацька з Донецька. Торік стала чемпіонкою світу з танців на візку.

— Виїжджаючи, ніхто про костюми та візки для танців не думав. Увесь реквізит згорів під час обстрілу. Вирішила починати все знову. Звернулася до одеського хореографа. Той погодився тренувати безкоштовно. Шукати зали для репетицій довелося за власний кошт. Спочатку танцювала на звичайному візку. Потім мер Одеси подарував спеціальний для танців. Такий коштує понад 20 тисяч гривень.

На перший міжнародний турнір до Німеччини зібрали гроші друзі та знайомі. Зайняла перше місце. Мене взяли до збірної України. Усі витрати на конкурси тепер оплачує держава. Вбрання для виступів шию на замовлення. Одна сукня може коштувати 12 тисяч гривень. Раніше купувала вечірні сукні, прикрашала бісером і камінням. Крім того, потрібно мати професійну косметику, щоб під час виступу не "потік" макіяж. Зачіски роблю сама. На це йде близько трьох годин. Якщо конкурс починається о 8-й ранку, то прокидаюся о 4-й.

Зараз ви читаєте новину «Сукня може коштувати 12 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі