четвер, 08 квітня 2021 05:35

"Стало зле. Впав у кому"

В Одесі справили дев'ятини за автоінструктором і гонщиком Василем БОГАТКІНИМ. 18 березня його життя обірвав інсульт. Чоловікові було 70 років.

— Напередодні помер організатор гонок Віктор Шаповал. Ми вирішили колоною супроводжувати траурну процесію. 18 березня заїхав до батька на роботу, щоб домовитися, коли зустрічаємося. За 2 години йому стало зле. Впав у кому. Через кілька днів помер, — розповідає син 47-річний Георгій Богаткін.

Василь Вікторович мав понад пів століття водійського стажу. 30 років викладав в автошколі. Більш як 15 років брав участь у ралі на гоночному ВАЗ-2101. 2016-го потрапив до Книги рекордів України як найстарший пілот.

— Його почали називати "дідом" після того, як потрапив до Книги рекордів, — додає Георгій Богаткін. — Він був веселий, позитивний, добрий. Притягував до себе людей. Жив гонками. Шість років тому під час перегонів потрапив в аварію — недалеко біля фінішу його авто перевернулося. Ми з механіком одразу ж підбігли. Питаю, як почувається, а він усміхається і каже: "Ти бачив, як я дав? Це було супер. Давайте швидко на колеса і поїхали далі". Батько мріяв виступити на справжньому гоночному авто "Субару". Але не судилося.

Зараз ви читаєте новину «"Стало зле. Впав у кому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі