вівторок, 28 грудня 2010 04:45

Софія Ротару за годину заробляє 100 тисяч доларів

У столичному агентстві "БонапАрт" пропонують замовити у новорічну ніч будь-кого з українських співаків.

— Хоч у нас уже більшість зірок розписано ще з літа, для вас знайдемо хороші варіанти, — каже по телефону менеджер компанії Мар'яна Гук, 25 років.

За $90 тис. пропонує на годину замовити співачку 45-річну Таїсію Повалій. Вона перебуває на другому місці у рейтингу найдорожчих українських виконавців. На першому — Софія Ротару. За неї просять щонайменше $100 тис.

— Ціни інших агентств нас смішать. Вони завищені, ми дешевше домовляємось. Софія Михайлівна вже понад 10 років залишається найдорожчою співачкою. Корпоративи та участь у політичних кампаніях — чи не єдина можливість зірок заробити. Сольні концерти лише окупають затрати на їх організацію, а в телевізійних шоу зірки часто беруть участь безкоштовно. "Жнива" тривають із 15 грудня по 8 січня. Тоді їхні гонорари подвоюються. У новорічну ніч — потроюються. А вже на Старий Новий рік зірку можна замовити за звичною ціною.

За $60 тис./год. Мар'яна Гук пропонує Сердючку (Андрія Данилка. — "ГПУ"). Стільки ж коштує виступ Ані Лорак, 31 рік.

— До кризи Сердючка за годину отримувала 150 тисяч доларів. Крім виступу, фото та автографів, у комплект поздоровлень від Сердючки входять танці на колінах у чоловіків і поцілунки. У замовленні інших виконавців — до десяти пісень, кілька тостів і привітань, фото та автографи із зіркою.

Співачки Наталія Могилевська й Тіна Кароль — по $ 40 тис./год.

— Їх ще в листопаді забронювали. Хоч Могилевську замовляють неохоче. Організатори кажуть, з нею багато проблем. Навіть до судових позовів доходило. Натомість пропонують її вихованців.  "Real O" і дует Дантеса й Олійника годину співатимуть за 15 тисяч доларів. 9 тисяч доларів треба віддати за Бориса Апреля.

Із поверненням Надії Грановської вдвічі зросли доходи "ВІА Гри". За привітання з Новим роком і виступ дівчат треба віддати $40–50 тис.

Серед чоловіків найдорожчими є "Океан Ельзи". За їхній виступ у агентствах просять $35 тис. Група "ВВ" обійдеться замовнику в $25 тис. Можна заощадити $10 тис., якщо запросити лише Олега Скрипку.

Директор українського агентства з організації свят та корпоративів USP Events  40-річний Віталій Улицький пропонує на свято Світлану Лободу, Руслану та Ірину Білик за $30 тис. Гурт "НікітА" та дует Насті Каменських і Потапа коштує $25 тис. Вони ще вільні опівночі 31 грудня.

Такі ж гонорари у Олександра Пономарьова і Віталія Козловського.

Максим Барських, гурт "ТіК" та Асія Ахат обійдуться в $15 тис. Із "ТНМК", "Бумбоксом", "Тартаком" і Кузьмою Скрябіним можна домовитися за $10 тис.

— Знову повертаються в моду "капусники", коли на корпоратив запрошують одразу кількох виконавців. Якщо замовити виконавців, яких продюсує одна людина — наприклад, Іру Білик і гурт "НікітА" —також зроблять знижку.

Більшість зірок українського шоу-бізнесу живуть у Києві. Коли їх запрошують в інше місто, до основної суми додається технічний рейдер. Це витрати на переліт, проживання, харчування та оренду чи перевезення апаратури й 10–15 людей із команди.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару за годину заробляє 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі