середа, 10 лютого 2010 22:43

Сніжану Онопко покинув наречений-мільйонер

23-річна топ-модель Сніжана Онопко розійшлася з нафтовим бізнесменом Олександром Онищенком, 38 років. 11 грудня вони мали розписатися у центральному столичному РАЦСі. Пара зустрічалася чотири місяці.

— Перенесли весілля, бо посварилися, — згадує її подруга, яка просить не називати імені. — Саша побачив еротичну фотосесію, в якій Сніжана безкоштовно знялася шість років тому. Там немає нічого пошлого. Сніжана стоїть роздягнута біля холодильника і п"є мінералку з пляшки. Під фотографією навіть не було її імені. Написано, що модель звати Олександрою. Не розумію, чому він так обурився. Ці фотографії гуляють в інтернеті кілька років. Дивно, що він їх не бачив раніше. Мабуть, хтось йому показав, щоб перервати їхній роман. Сашу називають завидним женихом, але й Сніжана — не промах. Для неї важливий штамп у паспорті, а Саша не хоче квапити події.

Минулими вихідними Сніжана прийшла до столичного Українського дому на закритий показ фільму про французького кутюр"є 75-річного Валентіно Ґаравані "Валентіно: Останній імператор". Картину два роки тому зняв кореспондент журналу "Веніті Фер" Метт Тірнауер.

Навколо шиї намотаний чорний шарф з білими черепами

— Я знаю Валентіно особисто, не раз брала участь у показі його колекцій, — каже на вході Сніжана. Вона прийшла у джинсах і смугастому чорно-сірому гольфі. Навколо шиї намотаний чорний шарф з білими черепами.

— Ми планували розписатися у грудні. Дату весілля перенесли, бо я в Нью-Йорку знімалася для італійського журналу "Воґ", — поправляє на руках чорні шкіряні рукавички з обрізаними пальцями. — Коли повернулася, ми з Сашком розійшлися. Просто не зійшлися характерами. Зараз він з"являється на вечірках з новими супутницями. Я теж зустрічаюся з іншим хлопцем.

Торік Сніжана Онопко увійшла до десятки найуспішніших моделей світу. Працює в Нью-Йорку, Парижі, Лондоні, Мілані, Москві. За вихід отримує $10 тис. За чутками, її статки становлять $25 млн. Живе в Києві та Нью-Йорку.

Ірена Кільчицька обговорює умови шлюбного контракту

Подивитися фільм прийшла заступниця столичного мера 41-річна Ірена Кільчицька. Вона одягнена у хутряну вушанку "Ерме", чорну кофту від Філіппа Плейна з черепом на всю спину, шкіряні шорти та ботфорти. У руках тримає сумку "Біркін".

— 14 лютого, на День закоханих полечу в Париж до свого бойфренда. Замовлю у Валентіно весільне плаття. У ньому буду вінчатися в одній з російських церков у Франції. Мій наречений — француз, він є батьком нашого 1-річного сина Марка. Він успішний банкір і бізнесмен у сфері інвестицій та нерухомості. Зараз ми обговорюємо умови шлюбного контракту. Зокрема, й можливі форс-мажорні обставини.

Ім"я нареченого не називає.

— Зовні він схожий на голлівудського актора Бреда Пітта. Походить з аристократичної французької родини. Спілкуюся з ним англійською, а донька й син — французькою. Французьку та українську вони вчать з нянями.

Зараз ви читаєте новину «Сніжану Онопко покинув наречений-мільйонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі