четвер, 03 лютого 2011 10:13

Слава повернулася до колишнього хлопця

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  Співачка Слава з гурту ”НеАнгели”
Співачка Слава з гурту ”НеАнгели”

25-річна Ольга Кузнецова, яка виступає під псевдонімом Слава у гурті "НеАнгели", повернулася до колишнього хлопця Єгора.

— Чим він займається, ніхто толком не знає. Слава представляє його як бізнесмена, — каже колега артистки по сцені. Імені просить не вказувати. — Він галантний, постійно підвозить її на роботу своїм "БМВ". Але дуже ревнивий. Після концертів і корпоративів Слава швидко їде додому, щоб Єгор нічого не запідозрив.

Кажуть, пара зустрічається чотири роки.

— Це якщо не враховувати тих кількох місяців перерви в їхніх стосунках, коли сварилися. — Вони тричі розходилися. Два роки тому Єгор влаштував Славі такий скандал, що вона зібрала всі речі й уночі втекла з його квартири. Коли повернулася, півроку жили без сварок. Потім почав прослуховувати її телефон, читав повідомлення, сварив за відверті кадри у кліпах. Одного разу після зйомок побив. Йому здалося, що Слава на відео занадто роздягнута. Страшно ревнував її до роботи, подруг і знайомих. Боялася навіть на каву з друзями сходити.

Торік у серпні співачка кілька тижнів не виходила на сцену. Після побоїв мала синяк під оком, гематому на руці. Зняла побої, але заяви в міліцію не подала.

Зараз ви читаєте новину «Слава повернулася до колишнього хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі