середа, 17 жовтня 2012 00:45

Сина побили через однокласницю

— Два тижні тому Юра приходить зі школи, — розповідає 43-річна Наталія Демчук із Вінниці. Її син ходить до четвертого класу. — Сів у кімнаті тихенько. А в очах страх і сльози. Я відразу не стала розпитувати, що трапилося. Ввечері сіли робити уроки. Дивлюся, в малого синці на шиї.

Наталія запитувала, що сталося у школі, хто ображав.

— Спочатку мовчав, а тоді обпісявся. Я злякалася, бо це дорослий хлопчик. Стала потихенько випитувати. Малий розказав, що перед уроками до нього підійшов тато однокласниці Іри. Покликав у коридор, пояснив, що на чоловічу розмову. Спитав, нащо він мучив його дівчинку. Мій малий сказав, що нікого не мучив. Чоловік спочатку схопив Юру за вухо, а потім за шию і почав душити. Перестав тільки, коли моя дитина почала задихатися. Батьки тої дівчинки звинуватили Юру, ніби він забрав у неї взуття. Я впевнена, що він такого не робив, бо в той день ми забрали його одразу після уроків. І вчителька каже, на перерві такого теж не бачила.

Наступного ранку Юрій пішов у школу з батьком.

— Син боявся залишатися сам. Боявся, що знову прийде Ірин папа і буде його обіжати. Чоловік цілий день сидів з ним на уроках, — додає Наталія.

Те, що Ірина постійно обманює, підтвердили однокласники.

— Ми говорили з кожною дитиною окремо, потім зібрали всіх разом, але ніхто з дітей не пригадав чогось подібного. Ніхто не бачив, як мій син знущався над тою дівчинкою. Не без того, він міг розвернутися і кинути пенал з її парти за те, що вона штовхала його ручкою, чи міг навіть пихнути її або когось іншого.

Демчуки написали заяву в міліцію.

— Говорили з тою дівчинкою, питали, нащо вона збрехала, вона лиш знизує плечима. Дитина хороша, начитана, але має сильно розвинену фантазію. Юра говорив, як вона розказувала, що їздила з батьками за кордон, описувала, що там бачила, а насправді ніде не була. Часто придумувала дивних тварин, яких вона бачила.

Через конфлікт Ірину перевели до іншого класу.

Зараз ви читаєте новину «Сина побили через однокласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі