вівторок, 07 грудня 2010 07:30

Шевченко розлучиться з Пазік

Футболіст 34-річний Андрій Шевченко вже два місяці не бачив дружину та дітей. В оточенні спортсмена кажуть, що найближчим часом він може розлучитися з колишньою моделлю Крістен Пазік, 32 роки.

— Після його переїзду в Україну їхні стосунки ускладнилися, — говорить знайомий Андрія на відкритті одного зі столичних ресторанів. Шевченко був там у списку віп-гостей. — Пазік кілька разів приїжджала у Київ, але їй тут не подобається. Квартиру в столиці вона так і не вибрала.

Зараз Крістен з двома синами 5-річним Джорданом та Крістіаном, 3 роки, живе у Лондоні. Там раніше грав футболіст.

— Подружжя бачиться дуже рідко. Андрій живе на базі. Коли має вільний від ігор і тренувань час, ходить на вечірки з друзями. В оточенні дівчат його не бачили. А от Крістен часто з'являється на людях з чоловіками. Кажуть, Шевченко ревнує, бо дуже її любить.

Андрій чутки про розлучення спростовує:

— Сім'я для мене — це святе. Час, який зараз повинен присвячувати своїм дітям, я витрачаю на футбольну кар'єру. Сини впізнають на екрані та знають, що я футболіст. Але найголовніше для мене — бути для них батьком. Ми бачимося рідко. Якось вони попросили у мене сестричку. Я теж не проти доньки.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розлучиться з Пазік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі