понеділок, 21 травня 2007 15:30

Ротару в Парижі каталася на "американських гірках"

Співачка Софія Ротару, 59 років, разом із родиною — сином Русланом, невісткою Світланою, онуками 10-річним Анатолієм та 5-річною Софією — два тижні відпочивала в Парижі. 30 травня Соні виповниться 6 років. Із цієї нагоди родина полетіла до Франції у "Діснейленд".

Ще за місяць Соня попросила бабусю звозити її .

Сімейство зупинилося в Парижі в п"ятизірковому готелі. У "Діснейленді" маленькій Соні сподобалися атракціони "Пітер Пен" та "Лабіринт Аліси". А її бабусі — "Зоряні війни". Ротару покаталася разом із онуками на "американських гірках".

Побували Ротару й у французьких ресторанчиках, куди заходять знаменитості. Світлана хвалиться, що якось вони поснідали з моделлю Клаудією Шиффер, а пообідали з актором Жаном Рено.

У паризьких бутиках Софія Ротару та Світлана купили собі сумки. Син Руслан придбав матері нову модель мобільного телефону "Верту" з полірованої нержавіючої сталі з чорною керамікою за 3 тис. євро. Друзям і знайомим Софія Михайлівна привезла шифонові хусточки й маленькі копії Ейфелевої вежі.

Зараз ви читаєте новину «Ротару в Парижі каталася на "американських гірках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі