пʼятниця, 21 серпня 2009 07:56

Росіяни налякали Хуліо Іглесіаса

Автор: фото з сайту www.hispanic.com
  Іспанський тенор Хуліо Іглесіас із дружиною Мірандою Рінсбургер чекають на шосту дитину
Іспанський тенор Хуліо Іглесіас із дружиною Мірандою Рінсбургер чекають на шосту дитину

Особняк іспанського співака 65-річного Хуліо Іглесіаса в районі Коста дель Соль заледве не згорів. Уночі на територію вілли впали недогорілі петарди, які запускали в сусідському дворі.

Минулої суботи на Коста дель Соль відзначав новосілля російський продюсер 44-річний Євген Кобилянський. Феєрверк йому подарували друзі. Іглесіас наказав охоронцям викликати поліцію. Правоохоронці пояснили росіянам, що на запуск салюту треба мати спеціальний дозвіл. А стріляти петардами вночі взагалі заборонено. Кобилянському довелося заплатити 1500 євро штрафу.

— Радує тільки те, що я нарешті познайомився зі своїм знаменитим сусідом, — сміється Євген.

Окрім іспанської вілли, Хуліо Іглесіас має нерухомість у кількох країнах світу. Постійно живе в Маямі. 1978-го придбав там віллу з кількома басейнами, двома яхтами та власним причалом. Цей особняк коштує $28 млн. Співак має також резиденції в Домініканській республіці, Гондурасі та Чилі. Позаторік придбав персональний літак за $45 млн. У лайнері обладнаний навіть винний льох, аби тримати улюблені напої співака прохолодними. Статки Іглесіаса оцінюють у 2 млрд євро.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни налякали Хуліо Іглесіаса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі