середа, 28 серпня 2013 06:30

Російський актор не вважає Крим територією України

Шість місяців тюрми загрожує російському актору 35-річному Олексієві Паніну. 20 серпня він потрапив у аварію в центрі міста Алушта у Криму. В його "Фіат-500" врізалася срібляста "Шевроле Авео". Актор вискочив із машини і з кулаками кинувся на водія. Коли побачив, що за кермом татарин, обізвав його голодранцем, який вимагає з нього грошей.

Кримські татари обурилися, зірвали його виставу в місцевому театрі. Вимагали вигнати з країни, погрожували фізичною розправою.

— Я никого не бил. Я его толкнул. Там даже царапины не может быть. Молодой человек мне нахамил. Татары — прекрасная нация. Но вот эта рвань, которая пытается здесь свои права устанавливать, она — никто, — сказав згодом актор.

Наступного дня заявив, що Крим — не територія України.

— А я хіба в Україні перебуваю? Я в Криму. Запитайте у будь-якого місцевого жителя, чи любить він Україну. Ви бачили бодай одного з них, який любив би? У мене багато друзів-кримчан, але ніхто з них не вважає себе українцем.

За такі висловлювання Паніну можуть заборонити в'їжджати до України на п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Російський актор не вважає Крим територією України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі