пʼятниця, 09 січня 2009 18:54

Роналдо перерізав пуповину доньці

Бразильський футболіст Роналдо вдруге став батьком. У лікарні Ріо-де-Жанейро його наречена 25-річна Марія Беатріз Антоні народила дівчинку вагою 2,98 кг. Футболіст був присутній при пологах, сам перерізав доньці пуповину.

Батьки вже вибрали дитині ім"я — Марія Софі. Беатріз хотіла народжувати в Парижі. Однак чоловік наполіг залишитися на батьківщині. У передмісті Ріо-де-Жанейро пара має особняк.

Роналдо та Беатріз зустрічаються два роки. У травні Роналдо потрапив у скандальну історію: запросив додому трьох повій, які виявилися чоловіками-трансвеститами. За мовчання вони вимагали від футболіста $30 тис. Дізнавшись про інцидент, Беатріз влаштувала нареченому скандал.

— Це була найбільша дурниця в моєму житті, — визнав публічно Роналдо.

У спортсмена є 8-річний син Роналд від шлюбу з моделлю Міленою Домінґес. Жінка була капітаном жіночої футбольної збірної Бразилії. Від Роналдо вона пішла через його численні зради. Про свої романи з футболістом заявляли моделі "Плейбоя" Вівіана Брунері та Надя Франц, фотомодель Андреса Карневалі.

2005-го футболіст заручився з телеведучою Даніелою Чікареллі. Гучна гулянка з цієї нагоди в замку Шантильї під Парижем обійшлася Роналдо в 700 тис. євро. Однак за три місяці пара розійшлася. Кажуть, футболіст не пробачив Чікареллі аборт.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо перерізав пуповину доньці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі