пʼятниця, 15 квітня 2011 07:30

Родичі Гурченко не можуть поділити майно

Удівець 64-річний Сергій Сенін і 50-річна Марія Корольова, донька покійної актриси Людмили Гурченко, посварилися. Вони не можуть поділити майно покійниці.

— За спадок актриси розгортається справжня війна, — каже товариш акторки, який побажав не називати себе. — Її тіло ще не захолонуло, як за майно почали сперечатися чоловік, донька Марія й онука Олена. Не можуть визначити, кому залишиться її заміська дача з будиночком із червоної цегли. Трикімнатну квартиру в центрі Москви, швидше за все, цього року продадуть. Автомобіль "Aуді A4" залишиться Сергієві.

Людмила Марківна не написала заповіту.

— У випадку, якщо актриса не розписала свої побажання, половина її майна автоматично перейде до чоловіка Сергія, — пояснює сімейний адвокат. — Другу половину ділитимуть нарівно чоловік і діти. Оскільки в Гурченко була одна дитина, вийде, що 75 відсотків спадку отримає Сергій Сенін, а лише 25 відсотків дістануться дочці.

Марію Корольову це не задовольняє. Вона готується відсудити більшу частину майна.

— Людмила Марківна мала також бізнес — компанію "Кіностудія Сергія Сеніна". Наприкінці 1990-х актриса з чоловіком спродюсували та зняли кілька фільмів. Кіностудія цілком відійде вдівцю.

Людмила Гурченко померла 30 березня на 76-му році життя внаслідок закупорювання легеневої артерії.

Зараз ви читаєте новину «Родичі Гурченко не можуть поділити майно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі