пʼятниця, 15 серпня 2008 17:24

Роберт Де Ніро зустрічається з темношкірими жінками

Автор: фото: REUTERS/Vincent Kessler
  Американський актор Роберт Де Ніро з дружиною Ґрейс Хайтавер на 61-му міжнародному кінофестивалі у Каннах 25 травня 2008 року
Американський актор Роберт Де Ніро з дружиною Ґрейс Хайтавер на 61-му міжнародному кінофестивалі у Каннах 25 травня 2008 року

У неділю, 17 серпня, Роберт Де Ніро відзначає 65-річчя. "Я італо-американський актор", — каже Де Ніро. Його дід емігрував до США з Італії.

Батько актора, Роберт Де Ніро-старший, був скульптором. Мати Вірджинія Адмірал — художницею. Коли Робертові виповнилося 2 роки, батьки розлучилися. Він залишився з матір"ю.

— Із батьком зустрічався випадково, на вулиці, — згадує артист. — Трохи соромився, що він не має постійної роботи.

Підлітком Роберт приєднався до банди місцевих хуліганів у Нью-Йорку. Через незначну вагу та низький зріст його називали "Боббі Мілк". Якось зібрався пограбувати магазин. Батько випадково довідався про це й за руку поволік його додому.

Стати актором вирішив у 10 років. Годинами сидів у кінотеатрі, а вдома імітував популярних коміків. У 18 вступив до акторської студії. Спершу знімався в малобюджетних фільмах. Успіху досягнув із режисером Мартіном Скорсезе, який зняв Де Ніро у восьми стрічках. 1974-го отримав Оскара за другорядну роль у стрічці "Хрещений батько-2". Згодом почав продюсувати фільми.

— Де Ніро просто одержимий, — кажуть про актора. — Він завжди намагається якомога глибше влізти в шкіру своїх персонажів.

Щоби знятися у фільмі "Мис страху", актор попросив дантиста надати зубам гнилого вигляду. За це заплатив $5 тис. Після зйомок доклав іще $20 тис., щоб відбілити. А для ролі боксера в стрічці "Шалений бик" погладшав на 24 кг.

— На все життя наївся млинців із медом, — жартує після зйомок.

У Голлівуді Де Ніро має репутацію бабія. Іще 19-річним він крутив роман із 40-річною актрисою Шеллі Вінтерс.

— Не красунчик, але ідеальний коханець, — казала про Роберта актриса.

1976-го Де Ніро побрався з темношкірою акторкою та співачкою Даяною Еббот. Вони познайомилися за три роки до весілля. Даяна працювала офіціанткою в ресторані. Роберт удочерив її доньку Дрену від першого шлюбу. 1978-го народили сина Рафаеля. Назвали його на честь готелю, де зачали.

Не красунчик, але ідеальний коханець

Подружжя прожило три роки в Лос-Анджелесі. Потому Де Ніро переїхав до Нью-Йорка.

— Вони розлучилися, бо Даяна не хотіла залишатися просто дружиною зірки, — розповідають знайомі пари. — А Роберт відмовлявся просити режисерів знімати її у фільмах.

Після розлучення Де Ніро крутить романи лише з темношкірими жінками.

— Мене заворожує їхня звіряча грація, — зауважує якось.

1985 року Де Ніро познайомився з моделлю-мулаткою Тукі Сміт. Жінка шість років не могла завагітніти через надмірне захоплення дієтами. Близнюків Пауля та Аарона пара народила 1995-го шляхом штучного зачаття. Роберт не хотів одружуватися. За два роки запропонував Тукі $3 млн за дітей. Жінка відмовилася. Дозволила тричі на тиждень забирати синів додому.

Де Ніро щонеділі зустрічався із моделлю Наомі Кемпбелл. Коли жінка натякнула на шлюб, залишив її.

— Він просто колекціонує жінок! — обурюється Кемпбелл. — Прирівнює їх до післяобіднього відпочинку чи бокалу вина у вихідні.

Якось Де Ніро познайомився в літаку зі стюардесою Ґрейс Хайтавер.

— Вона трохи косила на ліве око, але була такою сексапільною в тісному костюмчику, — розповідає друзям.

Одружилися 1997-го. Ґрейс покинула роботу. За рік народила сина Еліота.

— Ґрейс страшенно ревнувала, — згадують знайомі Де Ніро. — Вона підозрювала, що Роберт може звабити будь-яку іншу стюардесу чи офіціантку.

Дружина застала Де Ніро в готелі з моделлю. Накинулася на чоловіка з кулаками. Після цього він подав на розлучення. На суді Ґрейс казала, що Роберт  уживає наркотики та трощить вдома меблі.

2003-го року в актора діагностували рак простати. Кілька місяців лікувався. Наступного року пара розлучилася. А за кілька місяців побралася вдруге.

Нині Де Ніро живе сам на ГринвічВілидж на Манхеттені. Іноді грає в казино. Йому таланить: якось у Лондоні виграв $30 тис. Має ресторани "Трібека Ґрілл". Володіє частиною мережі японських готелів. Його статки оцінюють у $150 млн. За роль просить не менше як $14 млн. гонорару.

1943, 17 серпня — Роберт Маріо Де Ніро народився у Нью-Йорку
1961 — почав займатися в акторській студії
1974 — отримав першого "Оскара"
1976 — побрався з актрисою Даяною Еббот, за 2 роки народився син Рафаель; пара розлучилася
1995 — модель Тукі Сміт народила від Де Ніро близнюків Пауля та Аарона
1997 — побрався зі стюардесою Ґрейс Хайтавер; через 7 років розлучилися, мають сина Еліота
2003 — вилікував рак простати
2004 — вдруге одружився з Ґрейс Хайтавер

Зараз ви читаєте новину «Роберт Де Ніро зустрічається з темношкірими жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі