пʼятниця, 25 червня 2010 07:00

"Речі, на яких поробили, за тиждень знайдете на порозі"

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

"У житті не маю ніякої радості, — пише 20-річна Катерина із міста Вінниці. — Друзі та університет не приносять задоволення. Іноді здається, що займаюся не тією справою. Часто буває поганий настрій. Багато однолітків поодружувалися, а в мене навіть хлопця нема. Мама наполягає, щоб швидше виходила заміж, бо я пізня дитина, а вона хоче дочекатися онуків. Але мені ніхто не подобається. Думаю іноді про самогубство. Зупиняє те, що це великий гріх. У мене специфічна рука. Лінія життя якась крива і розривається".

Лист читає криворізький біоенергетик Лілія Хасапєтова, 43 роки.

— Катерині треба вийти з депресії і полюбити себе. Їй не подобаються хлопці, бо вона не звертає на них уваги. Доки не з"явиться інтерес до життя, нічого не вдаватиметься. Через два роки ваша життєва лінія перетинається з чиєюсь. Імовірно, це майбутній чоловік.

Із конверта дістає маленьку фотографію на паспорт. На ній світло-русява довговолоса дівчина в жовтій блузі.

— Припиніть думати про самогубство. Лінія життя у вас довга. Матимете двох дітей однакової статі. Лінія життя обривається двічі. Будьте обережні у віці 50 і 55 років. Якщо переживете цей критичний період, житимете до 80.


"Я народила дитину поза шлюбом, — пише 30-річна Марія із міста Моршин на Львівщині. — Батько дитини був неодруженим. Цілу вагітність морочив мені голову. Потім пішов до іншої та одружився. Зараз вони виховують двох дітей. Часто думаю, може, пороблено мені. Дитина росте. Її треба вчити і влаштовувати. Поруч зі мною зараз є чоловік, але я не відчуваю, що то моя людина. Він хороший, але я не хочу псувати йому життя своїми проблемами".

Якби за попереднього чоловіка вийшли, ще торік розлучилися б

— Маріє, чоловік, який із вами останні два роки, суджений вам долею. Якби за попереднього чоловіка вийшли, ще торік розлучилися б. Бережіть того, хто з вами поруч. Ви не несете йому проблем, а робите його щасливим. Не відмовляйте, якщо запропонує вам руку і серце. Можете створити міцну сім"ю. До нового року можете завагітніти.


"25 років тому одружилися з чоловіком, — пише фіолетовим чорнилом 47-річна Людмила з міста Володимир-Волинський на Волині. — Мої батьки побудували дім на дві сім"ї. В одній половині жив брат із сім"єю, в іншу вселилися ми. Там були голі стіни. Ми добудувалися, зробили газ, світло, воду. Коли стали жити, вияснилося, що будинок записаний на брата. Він на мене його переписати відмовився. Вимагав 2 тисячі гривень. Після того посварилися, живемо як чужі. 15 років ми добре жили. Я народила двох дітей. Син уже одружився, донька закінчує інститут. Нізвідки в хату прийшла біда. Чоловік став випивати. Коли тверезий, добрішої за нього людини немає. А коли п"є, стає ненависний і злим. Буває, не п"є три місяці, а потім зірветься і йде в запій".

Ліля Ернестівна розглядає фото лисуватого чоловіка років 50.

— Оселю і подвір"я треба освячувати двічі на рік, — радить вона. — Над будинком, в якому живете, нависла атмосфера злоби і заздрощів. Із братом помиритеся через два-три роки. Сім"ї об"єднає щаслива подія — народження онуків або доньчине весілля. Підіть до церкви. Поставте свічку за здоров"я брата і його дружини. Помоліться за дітей і чоловіка. Якщо на сім"ю накладено порчу, за тиждень знайдете речі, на яких поробили, на порозі. Чоловік перестане пити.

Зараз ви читаєте новину «"Речі, на яких поробили, за тиждень знайдете на порозі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі