пʼятниця, 07 серпня 2009 07:50

Путін подарував синові вівчаря свій годинник

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  Від російського прем’єр-міністра Володимира Путіна син пастуха у гірському масиві автономної Республіки Тува отримав у подарунок швейцарський годинник
Від російського прем’єр-міністра Володимира Путіна син пастуха у гірському масиві автономної Республіки Тува отримав у подарунок швейцарський годинник

Одноденну відпустку прем"єр-міністр Росії 56-річний Володимир Путін провів у Туві. Це автономна республіка на кордоні з Монголією.

Вечір неділі та понеділок Володимир Путін пробув у наметовому таборі на березі ріки Хемчик. Кілька разів проплив на надувному гумовому човні до місця з"єднання Хемчика з Єнісеєм. Прем"єр-міністр робив це не вперше — 2007-го він уже сплавлявся цими ж річками із князем Монако Альбертом ІІ.

На одній зі стоянок у безлюдній гірській місцині Володимир Путін помітив пастуха з отарою овець. Розговорився з ним і запропонував попити чаю. Вівчар погодився і запросив прем"єра до свого куреня. Дав гостеві коня. Путін зняв темно-сіру футболку і стрибнув у сідло.

— Пастух так здивувався, що слова вимовити не міг! — пригадують очевидці. — У тих краях людину можна тижнями не бачити. А тут — сам Путін!

Чабан спробував подарувати прем"єрові свого коня

Удома вівчар познайомив прем"єра з двома своїми дочками та сином. Вівчар погано знає російську, розмовляв переважно тувинською. Однак із прем"єром порозумівся. Спілкуватися їм допомагав 54-річний Сергій Шойгу, федеральний міністр із надзвичайних ситуацій. Він тувинець за походженням. На згадку про зустріч Путін подарував синові пастуха годинник. Власноручно застібнув ремінець на зап"ястку руки дитини.

У Туву прем"єр-міністр приїхав зі швейцарським годинником Blancpain. Найдорожча платинова версія цієї моделі коштує 1 млн руб. (246 780 грн). Такий же, але сталевий годинник, оцінюють у 300 тис. руб. (74034 грн). У відповідь чабан спробував подарувати прем"єрові свого коня. Путін відмовився.

Зараз ви читаєте новину «Путін подарував синові вівчаря свій годинник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі