вівторок, 29 травня 2007 17:34

Пугачова образила Володимира Гришка

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Ведуча телеканалу ”Тоніс” Марися Горобець, перш ніж піти на бал у мерію, вдома тренувалася танцювати вальс і полонез
Ведуча телеканалу ”Тоніс” Марися Горобець, перш ніж піти на бал у мерію, вдома тренувалася танцювати вальс і полонез

У колонній залі київської мерії пройшов бал, присвячений Дню Києва.

О дванадцятій дня біля мерії стелять червону доріжку. Кияни та гості столиці, які прийшли на Майдан відсвяткувати День Києва, намагаються сісти на неї, аби сфотографуватися. Охоронець виходить із приміщення, розганяє їх. У цей час кілька жінок намагаються сфотографуватися на тлі масивних вхідних дверей мерії.

— Да что это такое! Как я со всеми вами справлюсь? — сердиться охоронець і вертається назад.

Із дверей мерії виходить телеведуча "Світських хронік" 23-річна Марися Горобець. За нею йдуть 77-річний хореограф Григорій Чапкіс із дружиною Аллою, 55 років. Зупиняються на сходинках, виглядають гостей. Марися тримає в руках набір чорних метеликів.

— Я знаю своїх друзів, — каже. — Вони поприходять без краваток, а потім нарікатимуть, що їх не впустили. Тому прикупила для них ось це, — показує метелики.

Марися розповідає, що ретельно готувалася до урочистостей.

— За місяць до балу пішла засмагати в солярій, але мені дали якийсь невдалий крем, і засмага не прилипла. Довелося на кілька днів з"їздити до Єгипту. А коли повернулась, у нас почалася спека.

Марися говорить, що на балу лунатимуть полонези, козацький марш і вальси.

Чапкіс просить у дружини хустинку, витирає лоб. До нього  підходять троє хлопців. Просять дозволу сфотографуватися з ним.

— О! Зараз виконуватиму роль мавпочки, — каже танцівник, широко усміхаючись.

За місяць до балу пішла засмагати в солярій

Дружина Чапкіса відходить убік. Дістає люстерко, починає пудрити ніс. До неї підходить жінка в пишній сукні. Каже, що прийшла на бал уперше й дуже хвилюється.

Алла Чапкіс запитує жінку, чи не смішно виглядає взуття на її чоловікові. Жінка запевняє, що ні.

— Розумієте, я купила його в Дитячому світі, — каже пошепки. — У нього 36 розмір. Продавщиці мене запитують: "Як там ваш онук, підріс?".

Зі стін мерії виходять дівчата з барабанами. По червоній доріжці піднімається співак Володимир Гришко, 46 років. До нього підбігає хлопець років десяти, з ручкою та папірцем, просить автограф. Співак пише кілька слів, тримаючи папірець на долоні.

Гришко пригадує, як колись його проігнорувала російська примадонна Алла Пугачова.

— Я підійшов до неї після концерту. Дивився великими від захоплення очима. А вона глянула згори, мовляв, котись звідси. Вона зараз, звичайно, знає про мене. Але ніколи не згадає мене малого, — зітхає тенор і йде в мерію.

Близько дев"ятої вечора гості, які мають запрошення, проходять до мерії. Ідуть до колонної зали танцювати. Під стінами збільшується натовп цікавих. Їх розганяє гудком двоповерховий білий автобус "Неоплан". Він під"їздить до приміщення, із салону виходить заступниця голови КМДА Ірена Кільчицька. Люди, що стоять довкола, запитують жінку, чи приїде мер Леонід Черновецький. Кільчицька не відповідає. Кидає, що приїхала не розважатися, а у справах. Швидко піднімається по доріжці й зникає в мерії.

Бал триває до другої ночі.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова образила Володимира Гришка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі