вівторок, 29 січня 2019 06:06

Пройшов майже 100 хіміотерапій

Автор: WWW.ESPRESO.TV
  Олександр Окунський у складі збірної України з баскетболу відіграв 47 матчів. Двічі був одружений, залишилися п’ятеро дітей
Олександр Окунський у складі збірної України з баскетболу відіграв 47 матчів. Двічі був одружений, залишилися п’ятеро дітей

23 січня у столичному храмі Всіх Святих на Лісовому кладовищі попрощалися із баскетболістом Олександром ОКУНСЬКИМ. Два роки тому в нього діагностували аденокарциному. Помер у 47 років.

"Одного разу Саша подарував мені італійську сумку "Тод'С", потім — телевізор. Грошей він ніколи не рахував, — пише подруга Олена Ротарі у "Фейсбуку". — Кілька років тому вирішив, що з другом дитинства можна організувати бізнес. Але той порахував, що зайві 100 тисяч доларів йому не завадять. Саша довго переживав і все намагався добитися справедливості, та стрес зробив свою справу. Повідомлення про четверту стадію раку звучало як вирок. Два роки тому його прооперували. Він пройшов майже 100 хіміотерапій. Гроші на лікування збирали всі небайдужі. Наша країна пишалася його перемогами, та в неї не знайшлося мужності допомогти тоді, коли було потрібно".

Окунський виступав за ­команди "Шахтар", "Будівельник", "Київ" та "Одеса". У складі збірної України відіграв 47 матчів. П'ять разів ставав чемпіоном країни з баскетболу.

— Після завершення спортивної кар'єри планував зайнятися тренерською роботою, та баскетбольний майданчик довелося поміняти на лікарняне ліжко, — говорить подруга родини Тетяна Тимошенко.

Першою дружиною баскетболіста стала екс-модель Наталія Окунська. Мають синів 25-річного Андрія та Ігоря, 21 рік. Вдруге побрався із Маріанною — теж колишньою моделлю. Разом виховували сина 10-річного В'ячеслава, доньок Владиславу, 15 років, і 4-річну Марту.

Зараз ви читаєте новину «Пройшов майже 100 хіміотерапій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі