четвер, 27 грудня 2012 00:30

Прогуляв у клубі зарплату

— Я не знаю межі, коли розгуляюся. Люблю так гудіти, щоб наступного дня нічого не пам'ятати, — каже 29-річний Максим Онофрійчук із Запоріжжя.

Він працює у столичній фотостудії помічником фотографа. 2009-го на новорічному корпоративі прогуляв зарплату.

— Тоді в нас затримували виплати. Дали гроші 30 грудня, за півгодини до корпоративу. Дівчата накрили стіл. Випили три перші стопки з тостом, а далі — понеслося. Кожен наливав собі й пив, скільки хотів. Пам'ятаю, як сідали під офісом у таксі та їхали у клуб. Після того все з пам'яті стерлося.

За 4 год. у клубі Максим прогуляв 4 тис. грн.

— Очнувся вдома біля ванної. Пам'ятаю, дуже хотів у туалет, але в ту ніч не дійшов. Друзі наступного дня розповідали, що я в клубі пригощав усіх. Сам випив дві пляшки текіли і купив якомусь типчику ящик пива, бо мені його дівчина сподобалась. Мене зупиняли, але я нікому не віддавав свій гаманець і кричав на весь клуб, що хочу ще свята.

Новий рік зустрічав із друзями. Всі скидались, а з мене грошей не вимагали. Пожаліли. До наступної зарплати обідав за рахунок колег. Щоб заплатити за квартиру, хотів узяти кредит. Але бухгалтерка врятувала — видала аванс.

200

гривень заплатить киянин 39-річний Віктор знайомому, щоб той відвіз його додому після корпоративу. Віктор працює менеджером у компанії, що продає побутову хімію. Любить повеселитися, добряче випити. Гулятимуть у ресторані від 17.00 до 22.00. До ресторану Віктор приїде власною машиною, після вечірки знайомий під'їде туди на метро. Домовилися, що довезе до будинку, припаркує авто під вікнами його квартири на першому поверсі. Заведе до помешкання і простежить, щоб господар роззувся і зняв верхній одяг.

 

Зараз ви читаєте новину «Прогуляв у клубі зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі