пʼятниця, 28 березня 2008 17:20

Пресняков запросив екс-дружин на день народження

  Володимир Пресняков був одружений зі співачкою Крістіною Орбакайте та дизайнеркою Оленою Ленською
Володимир Пресняков був одружений зі співачкою Крістіною Орбакайте та дизайнеркою Оленою Ленською

Російському співакові Володимиру Преснякову 29 березня виповнилося 40 років. На святкування до ресторану він запросив друзів — артистів Леоніда Агутіна, Ігоря Крутого, Дмитра Малікова й екс-дружин — 37-річну співачку Крістіну Орбакайте та 37-річну   дизайнерку Олену Ленську.

Із молодшою на чотири роки Орбакайте Володимир зустрівся, коли їй було 15 років. Коли синові Микиті виповнилося 5 років, пара розлучилася. Крістіна казала, що Володимир намагався зробити її домогосподаркою. А він вважав, що дружину проти нього підбурює теща — Алла Пугачова.

Співак зайнявся собою, схуд на 11 кг. 2001-го сидів у ресторані з друзями та Оленою Ленською. Вона відмовлялася пити вино.

— Якщо ти вип"єш, я з тобою одружуся, — пообіцяв він.

Наступного дня пара пішла до РАГСу. На весілля Пресняков уперше в житті надягнув смокінг. Їхній шлюб тривав п"ять років.

— Олена займалася своїм бізнесом, наші інтереси розійшлися. Нас розлучив будинок у Передєлкіно, який вона вмовила мене купити. Особняк потребує багато грошей і часу, якого в нас не було.

2005-го у Франції на зйомках програми "Великі гонки" співак познайомився з артисткою Наталією Подольською. Разом вони записали пісню "Стіна", а потім вирішили побратися.

Пресняков називає дружину Тусею.

— Ми мріємо про доньку, — каже. — Туся їй придумала ім"я Івушка.

Пара мешкає у квартирі в центрі Москви. Нещодавно облаштувала дитячу кімнату з червоного дерева.

Зараз ви читаєте новину «Пресняков запросив екс-дружин на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі