пʼятниця, 21 вересня 2018 05:20

Повернулася з Польщі без грошей і без чоловіка

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Синові 39 років, а він досі шукає себе, — пише 69-річна Любов Андріївна з Чернівецької області. — Має незакінчену вищу освіту. Працював менеджером. Потім подався у таксисти. Розбив дві машини: свою і батькову. Після весілля Вадим почав власну справу. Двічі прогорів. Набрався кредитів, які була змушена повертати невістка. У 2015 році вона не витримала і пішла від нього. Забрала двох доньок. Але він цим не переймається. Просаджує гроші на лотерею. Водиться з жінками легкої поведінки. Додому приходить тільки ночувати".

Листи коментує київський біо­енергетик Мирослав Олійник. Запалює три свічки, сканує паспортне фото вусаня у джинсовій сорочці.

— Вадим просаджує ­останні гроші, які в нього залишилися. Не спішить братися за голову, бо живе з батьками і добре почувається у них на шиї. Годі його шкодувати. Час вчитися на своїх помилках і відповідати за свої вчинки. Якщо не покине випивку, сяде за кермо напідпитку і накоїть лиха. У торгівлі йому не щаститиме. Свою справу відкривати не слід.

"Не п'ю, не курю, а чоловіки мене оминають, — розповідає у листі рівнянка Оксана, 38 років. — Особисте життя не складається. Подруги думають, що я перебираю женихами. Але зі мною ніхто не намагається познайомитися. Я вже була заміжня. Швидше через те, що батьки змушували, а не захотіла сама. Тому прожили кілька років і розійшлися. Чоловік був пияком і забіякою. Після розлучення пройшло 10 років, а я досі серйозних стосунків не маю. Була у бабки, яка викачує яйцями. Каже, що мені пороблено ще зі школи. Організм слабкий, тому не може протистояти чарам. Живу з батьками. Боюся, що не буде з ким зустріти старість. Може, мені дитину народити? Хоча б для себе, щоб не лишитися одинокою".

— Навколо вас чимало енергетичних вампірів. Коли спілкуєтеся з людиною, яка, за підозрою, відбирає у вас силу, схрестіть руки. Уявіть, що між вами та співрозмовником є дзеркало, яке відображає його, але захищає вас. Не дивіться прямо в очі. Спрямуйте свій погляд йому на чоло. Цим дезорієнтуєте, застанете зненацька. Самотньою не залишитеся. На початку зими познайомитеся з судженим. Через півтора року станете матір'ю.

"Три роки тому сестру укусила змія, — розповідає у листі 57-річна Людмила з Волині. — Пішли разом по гриби. Гадюку не помітили. Швагро одразу відвіз її до лікарні. Після того Таню наче підмінили. Почала передбачати майбутнє, бо бачить віщі сни. Передрікла заміжжя моєї дочки Антоніни. Вона вийшла заміж у лютому ­2016-го. З чоловіком жили добре. Але коли його скоротили з роботи, поїхали в Польщу. Він працював на м'ясокомбінаті, вона — у супермаркеті касиром. Жили в одному гуртожитку. Добре заробляли. Але він там зустрів іншу жінку — на сім років старшу, з двома дітьми. Сказав, що поїде в Україну і подасть на розвод. Донька повернулася з Польщі без грошей і без чоловіка. Таня застерігала їх обох від цієї поїздки. Казала, що уві сні бачила жінку, яка зятя обмотує путами і веде за собою".

Вкладає у конверт весільне фото подружжя. Худорляву жінку у короткій білій сукні несе на руках бородань у синьому костюмі.

— Життя у подружжя не склалося одразу після весілля. Щодня сварилися і з'ясовували, хто і що кому винен. У чоловіка ще до закордонної поїздки закралися думки про розлучення. Обом на долі написано взяти ще один шлюб. Зять зустрів свою пару на заробітках. Донька теж вийде заміж за колегу по роботі.

"Брат почав зраджувати дружину, — розповідає у листі вінничанка Інна, 35 років. — Він чотири роки жив у шлюбі зі Світланою. Були щасливі. Дуже хотіли дитину, але у невістки проблеми по жіночому. Перенесла дві операції. Не могла завагітніти. Про те, що Назар почав ходити наліво, першим дізнався мій чоловік. Застукав Назара з іншою жінкою в барі за містом. Той довго виправдовувався, просив нікому не казати. Я б не дізналася, якби не побачила його з коханкою в торговому центрі. Попередила, що мовчати не збираюся. Поставила його перед вибором: або кидає коханку, або зізнається про все дружині. Брат пішов з сім'ї. Картаю себе. Чоловік каже, якби я не сунула носа, все у них було б нормально".

аДаремно картаєте себе, що змовчати не змогли. З його дружиною ви занадто близькі, щоб приховувати зраду. Брата коханка скоро покине. А в колишньої невістки незабаром погуляєте на весіллі. Побереться із молодшим за себе чоловіком. Після штучного запліднення виносить двійню. Припиніть підозрювати у зраді власного чоловіка. Ревнощі безпідставні, але можуть нашкодити шлюбу. Незабаром станете мамою втретє.

Зараз ви читаєте новину «Повернулася з Польщі без грошей і без чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі