четвер, 27 вересня 2007 15:57

Похорон сниться перед весіллям

 

"Коли чекаєш якоїсь події, бачиш тривожні сни. Коли менша донька вступала до університету, я думала піти до ворожки — дізнатися про результат. Та передумала. Наснилося, що разом із Світланою поїхали до Києва, пішли на екзамен. А там сидить сивий бородатий професор, дивиться голубими очима й запитує спочатку мене, а потім доньку. Видно, дівчина йому сподобалася. Мене він питав, чи вміє вона варити борщ, прати, доїти корову, доглядати квіти. Старий хитрун похвалив доньку й каже: "Ставлю вам відмінно. А як будете зараховані, то прийдете й зварите мені борщу, бо жінка померла, я вдівець. По ресторанах не їм, люблю все свіженьке". До вузу моя дочка вступила, професор узяв її з подружкою до себе на квартиру.

А нещодавно наснився ще один сон. Ніби професор помер, я прийшла на похорон, і мене просять нести кришку від труни. Я бачу: там уже троє чоловіків, відмовляюся. Потім придивилася, а під кришкою стоїть моя Світланка — чогось така червона, наче засоромилася. Дуже переживаю за неї, щоб чого поганого не трапилось.

Віра Іванівна, учителька, Вінниччина".

Сон тривожний лише на перший погляд. Чи не старостів і майбутнього зятя ви бачили вві сні? Ви ще не готові видавати доньку заміж. Готуйтеся до весілля.


"Уві сні я часто бігаю. Чого й куди — не знаю. І не тікаю, і не наздоганяю. От біжу дорогою чи стежкою, бачу перехожих. На їхні питання "Куди біжиш?" лише махаю рукою. Чую своє дихання, але щоб не збити ритму, мовчу.

Олег, 26 р., м. Київ".

Біг уві сні пов"язаний з утечею чи намаганням щось чи когось наздогнати. Просто бігти, відчувати ритмічність дихання, не зважати на інших — це рідкісний образ. Він засвідчує правильно обраний шлях. Якщо не будете надто залежні, матимете успіх.

Зараз ви читаєте новину «Похорон сниться перед весіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі