понеділок, 12 березня 2007 17:03

Подкопаєва подарувала Білик туалетну воду

  8 Березня, на репетиції ”Танців із зірками-2”, учасниці конкурсу дарували одна одній подарунки
8 Березня, на репетиції ”Танців із зірками-2”, учасниці конкурсу дарували одна одній подарунки

8 Березня учасники телепроекту "Танці із зірками-2" репетирували на кіностудії ім. Довженка в Києві. Артист зі "Студії "Квартал 95" Євген Кошовий купив до Міжнародного жіночого дня цукерок та шампанського. Каже, витратив $100.

Плавчиха Яна Клочкова принесла подрузі — 28-річній гімнастці Лілії Подкопаєвій — іграшкового єдинорога. Танцівник Сергій Костецький, 20 років, подарував Подкопаєвій біжутерію та парфуми. Сергій приїхав із Хмельницького. Там навчається на модельєра й працює на швейній фабриці "Віана", власниками якої є його батьки. Костецький сам пошив для Лілії спідниці для двох танців — латини та "стандарту".

Подкопаєва теж прийшла з подарунком. Вона презентувала туалетну воду та дезодорант французької фірми "Шанталь Тома" співачці Ірині Білик, 36 років.

10 березня, у перший день змагань "Танців із зірками-2", Білик виконала вальс. Вона вийшла на паркет у блакитному платті в сіточку від дизайнерки Ольги Сеймур. Зачіску Ірина прикрасила голубими квітами. Партнер співачки танцівник В"ячеслава Легковенко заявив, що Білик — найкраща серед усіх учасниць проекту.

Лілія Подкопаєва у парі з Сергієм Костецьким виконала ча-ча-ча. Судді поставили їй найбільше балів — 8. Білик опинилася на п"ятому місці.

Співак Олександр Пономарьов, 33 роки, виконав вальс. Він використав у танці сюжет із п"єси Бернарда Шоу "Пігмаліон". Пономарьов грав професора філології Генрі Хіггінса, а його партнерка Поліна Комісова — продавщицю квітів Елізу Дулітл.

Найважче було танцювати співачці Світлані Лободі, 24 роки. На тренуванні вона забила палець на нозі, він загноївся. Перед виступом Світлані колють знеболювальне. Відтак цю пару за результатами першого дня змагань судді поставили на останнє, восьме, місце. Партнер Лободи Андрій Матвієнко заради участі в "Танцях із зірками-2" відмовився від контракту в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва подарувала Білик туалетну воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі