неділя, 06 листопада 2011 09:30

Під прозорі сукні одягають трусики-боді

Автор: фото: Павло Паламарчук
  Модель у трусиках-боді та квітчастій сорочці-сарафані під час показу колекції дизайнерки Роксолани Богуцької на Львівському тижні моди у виставковому центрі ”Шувар-Експо”
Модель у трусиках-боді та квітчастій сорочці-сарафані під час показу колекції дизайнерки Роксолани Богуцької на Львівському тижні моди у виставковому центрі ”Шувар-Експо”

— Хочу такі труси на півпопи з високою талією. Надоїли незручні стрінги, через які весь целюліт зверху. А такі зараз дуже модні. Їх Крістіна Аґілера й Тіна Кароль носять, — каже львів'янка Марія Шпигун, 21 рік. Сидить у другому ряду у виставковому центрі "Шувар-Експо".

30 жовтня тут закінчився Львівський тиждень моди. Тривав п'ять днів. 40 дизайнерів демонстрували колекції сезону "Весна–літо-2012".

У неділю показ влаштувала львівська дизайнерка 41-річна Роксолана Богуцька. Моделі з пишними грудьми, тонкою талією та широкими стегнами виходять під пісні гурту "Друга Ріка". Одягнені у прозорі спідниці з французьким мереживом. Під ними видно чорні атласні труси.

— Дівчата з красивою фігурою мають носити трусики-боді з атласу чи трикотажу. Їх можна вдягнути під прозорий одяг або просто на капронові колготки. Взувайте ботфорти чи шпильки — і на дискотеці будете супермодні, — каже  львівський дизайнер Петро Нестеренко-Ланько, 28 років.

Вишиванки з колекції Богуцької продають від 1,5 тис. грн, вечірні сукні — від 5 тис. грн.

— До насиченої чорним кольором колекції додала трохи білого, бо він молодить, — каже Роксолана. — Їздила по селах, шукала вишивку 1930–1940 років, перемальовувала мотиви. Узори для шкіряних курток брала з гуцульських плетених торб.

Перед показом польської дизайнерки Марти Ваххольц віп-гостей розсаджують у першому ряду.

— Не бачу ні мера, ні губернатора, — каже перукар Володимир Загайний, 30 років. — Цього року покази без зірок, тому ніхто й не прийшов. Торік львівський міський голова Андрій Садовий сидів біля японського дизайнера Кензо Такади в першому ряду. Тепер дружина Катерина на останніх місяцях вагітності, то, певно, ніде не з'являється.

Зараз ви читаєте новину «Під прозорі сукні одягають трусики-боді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі