середа, 01 грудня 2010 00:45

Рукавиці до ліктя роблять жінку сексуальною

— Щоб бути модним цієї зими, у своєму гардеробі слід мати довгі рукавички, — каже італійський дизайнер 49-річний Антоніо Маррас. Він очолює художній відділ жіночого одягу торгової марки "Кензо". — Довжина може бути різною, та ідеальний варіант — до ліктя або й вище. Такі рукавички краще захищають від холоду і роблять жінку сексуальною.

У столичному інтернет-магазині Тopok.com.ua пропонують рукавички від українських дизайнерів. Ціни — від 300 грн. Працівниця магазину, стиліст 30-річна Гала Олецька-Проскурякова каже, що за день продають по 10 пар.

Приміряє яскраво-зелені рукавиці до ліктя за 1250 грн. Одягає перуку з чорним волоссям, на плечі накидає чорне пальто з короткими рукавами.

— Купують переважно рукавиці бежевого та сірого кольорів, бо вони до всього пасують. Популярні чорні, бо практичні. Яскраві моделі вибирають ті, хто хоче наситити зиму кольорами. Їх слід поєднувати з вбранням одного кольору. Якщо у вас чорне пальто, а на руках яскраві рукавиці — будете виглядати неперевершено. Довгі рукавички ідеально облягають руки, у приміщенні їх не знімають. Поверх можна одягати персні, браслети та годинники. Светри чи сорочку можна заправляти прямо в рукавички. До офісних костюмів підійдуть шкіряні рукавиці синього, коричневого та чорного кольорів.

Гала знімає довгі рукавиці приблизно 2 хв. Каже, саме через це вони незручні.

— Кожного дня їх не поносиш, бо треба довго стягувати. Жінки беруть їх переважно під якесь вбрання. На повсякдень купують короткі нижче зап'ястя. Вони підходять для автомобілісток. Жінкам із повними руками пасують рукавиці зі втягуючим ефектом. Дамам із довгими нігтями пропоную зі спеціальним подовжувачем або дірками на кінчиках пальців.

Показує рукавичку для закоханих за 300 грн. Вона чорного кольору з червоним серцем посередині. У рукавиці є дві дірки для рук.

— Їх купують закохані пари, які взимку люблять гуляти на свіжому повітрі. Вони тримаються за руки у спільній рукавиці. Таку модель плетуть вручну з вовняних ниток. Раніше мали комплекти з трьох рукавичок. Одна — спільна, а дві інші — для вільних рук. Та ту модель швидко розкупили. З цією — вільні руки треба ховати в кишені.

Цієї зими будуть модними мітенки — рукавиці без пальців.

— Таку модель придумали німці. Класичні рукавички заважали жінкам вишивати і в'язати. Ця модель практична — рукавиці необов'язково знімати, коли треба виявити спритність пальців. Беруть дівчата, що користуються метро. Щоб укинути жетон, їм не треба скидати рукавиці. У мітенок є один недолік — вони укорочують пальці, тому такий фасон можуть собі дозволити жінки з бездоганною формою рук.

Зараз ви читаєте новину «Рукавиці до ліктя роблять жінку сексуальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі