четвер, 04 грудня 2008 17:49

Патрісія Каас зустрічається з кухарем

Французька співачка 41-річна Патрісія Каас закохалася в 40-річного Патріка Алено. Чоловік працює шеф-кухарем у паризькому готелі "Меріс". Цьогоріч його визнали найкращим шеф-кухарем Франції й офіційно оголосили найсексуальнішим серед колег.

Каас та Алено познайомилися чотири місяці тому. Кажуть, співачку підкупили десерти, які кухар готував для неї.

— Патрісія постійно змушує доводити їй своє кохання, — зізнався Патрік. — Мушу вигадувати для неї все нові й нові страви.

— Я прошу Патріка зготувати щось простіше, — виправдовується Каас. — Гурманство — це не для мене. Патрік — спеціаліст із рибних страв, а я ненавиджу рибу.

Каас ніколи не була заміжньою, приховувала свої романи. 1990-го французький актор Ален Делон оголосив, що закоханий у неї. Однак Патрісія йому відмовила. Рік тому вона розійшлася з бельгійським композитором Філіпом Бергманом, із яким прожила шість років. Заради неї чоловік переїхав до Парижа. Однак жінка заявила, що не створена для сім"ї.

— Вона одержима своєю кар"єрою, — каже Бергман. — Не вірить у чоловіків. Чекати, що колись Патрісія народить дитину, — марна справа.

Зараз ви читаєте новину «Патрісія Каас зустрічається з кухарем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі