середа, 25 лютого 2009 17:33

Онука Марадони записали до футбольного клубу

  Тренер збірної Аргентини Дієго Марадона (на фото у центрі) видав свою доньку Джанніну за футболіста мадридського ”Атлетіко” Серхіо Аґуеро (ліворуч)
Тренер збірної Аргентини Дієго Марадона (на фото у центрі) видав свою доньку Джанніну за футболіста мадридського ”Атлетіко” Серхіо Аґуеро (ліворуч)

Минулого четверга в родині нападника мадридського "Атлетіко" 20-річного Серхіо Аґуеро народився хлопчик. Президент клубу Енріке Сересо того ж дня оголосив, що першим укладе контракт із сином аргентинця.

— Дитина з такими генетичними даними напевне стане великим футболістом, — переконаний він.

23-річна породілля Джанніна — донька тренера футбольної збірної Аргентини 48-річного Дієго Марадони.

Лікарі планували пологи на тиждень пізніше. Серхіо Аґуеро першим узяв дитя на руки. За годину до мадридської клініки влетів щасливий Дієго. Після товариського матчу зі збірною Франції він не повернувся на батьківщину, а поїхав до Мадрида.

— Леонель! Назвемо Леонель — на честь мого друга Леонеля Мессі з "Барселони", — казав Марадона в коридорі. — Я так хотів онука, щоби теж став футболістом.

Друге ім"я новонародженого — Бенхамін — означає "улюбленець". За хрещену матір хлопчика візьмуть молодшу доньку Марадони 21-річну Далму.

Джанніна та Серхіо живуть разом дев"ять місяців. Вони неодружені. Дату весілля обіцяють оголосити незабаром.

Зараз ви читаєте новину «Онука Марадони записали до футбольного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі