вівторок, 19 вересня 2017 05:10

Ольга Махиня у 80 років сідала на шпагат

Автор: www.facebook.com
  Піаністка Ольга Махиня з Івано-­Франківська розлучилася з чоловіком 1968 року. Сама виховала двох дітей
Піаністка Ольга Махиня з Івано-­Франківська розлучилася з чоловіком 1968 року. Сама виховала двох дітей

Піаністка та концертмейстер Ольга Махиня померла в Івано-Франківську. У неї був рак підшлункової залози.

— Хворобу виявили випадково, — говорить донька 53-річна Леся Соболевська. — У мами час від часу загострювалася виразка. Торік восени їй стало зле — почалася непрохідність кишківника. Зробили операцію. Виявили, що має четверту стадію раку. Мама помирала у муках.

Ольга Махиня була викладачем у музичних школах. Працювала в оркестрах та Івано-Франківському муздрамтеатрі. Була концертмейстером на музично-педагогічному факультеті місцевого педагогічного університету. На пенсії викладала в хореографічній школі.

— Мама обожнювала квіти, — каже Леся Соболевська. — Садила їх усюди: на дачі, біля нашої багатоповерхівки, біля фітнес-клубу, в якому займалася.

Була спортивною, ходила на фітнес. У 80 років сідала на шпагат.

Ольга Михайлівна розійшлася з чоловіком 49 років тому. У неї залишилися двоє дітей. Донька Леся — викладач вокалу. Працює звукорежисером-аранжувальником на студії звукозапису в Івано-Франківську. Син 50-річний Володимир — юрист. Живе у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Махиня у 80 років сідала на шпагат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі