четвер, 03 січня 2008 17:33

Олексій Ягудін освідчився Олександрі Савельєвій

 

27-річний російський фігурист Олексій Ягудін освідчився учасниці співочого гурту "Фабрика" Олександрі Савельєвій, 24 роки. Він подарував їй автомобіль "пежо" і запропонував вийти за нього заміж. Пара пішла вибрати обручки по крамницях.

Олексій познайомився з Сашею у вересні на зйомках шоу "Льодовиковий період". Його партнеркою в конкурсі була співачка Вікторія Дайнеко. А Савельєва каталася з фігуристом Сергієм Сахновським. Коли вибула, Ягудін підтримував її — часто телефонував, запрошував до ресторанів. Між ними зав"язалися романтичні стосунки. Роман вони приховували від друзів і батьків. Місяць тому Олексій переїхав із винайманої квартири до помешкання коханої. Речі перевозив уночі. Освідчився 24 грудня, на день народження Саші.

Батьки Олексія схвалили його вибір. Вони живуть у Санкт-Петербурзі, а їхні свати — у Москві.

— Я дуже рада, — каже мати фігуриста Зоя Олексіївна.

Нещодавно Ягудін мав роман із Анастасією Горшковою, донькою свого тренера. Кажуть, вони збиралися одружитися. Та фігурист запропонував дівчині залишитися коханцями. Після цього Анастасія розірвала стосунки з ним.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Ягудін освідчився Олександрі Савельєвій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі